Нелина не захвърли детето си в луксозен курорт и на гледачка, а му разкри сама едно от богатствата на Стара Европа

Нелина се доказа като типична майка, но много различна от посестримите си в чалгата.

Като всички родители тя не пести пари, за да осигури живот на детето си, какъвто вероятно е нямала. За разлика от колежките си обаче, певицата очевидно знае, че не само със скъпите дрешки и курорти приключва грижата за сина й, убедиха се от kliuki.bg.

Нелина заведе порастналото си момче до Италия. За разлика от събратята си по съдба, Крис не е зарязан баби и помощници, а преживява куп приключения с майка си. nelina 6 (Small)

nelina 2 (Small)

nelina 3 (Small)

nelina 4 (Small)

nelina 5 (Small) Двамата се изкачват до над 3000 метра надморска височина, за да стигнат до Етна, наслаждават се на плажа, обикалят като туристи живописните улици, разглеждат паметници на културата и какво ли още - не. Нелина като родена в Русе явно е научена да цени красотата около себе си и не само я търси, но и възпитава чувството у сина си. nelina 6 (Small)

nelina 11 (Small)

nelina 7 (Small)

nelina 8 (Small)

nelina 9 (Small)

nelina 10 (Small) Порастналото й момче сигурно е като връстниците си – слуша шумно музика, играе на игри и рита топка. Крис обаче със сигурност цени всеки миг, който споделя с майка си. Нелина очевидно е щедър родител, но и знае кое наистина си струва да даде на детето си. nelina 20 (Small)

nelina 12 (Small)

nelina 13 (Small)

nelina 14 (Small)

nelina 15 (Small)

nelina 16 (Small)

nelina 17 (Small)

nelina 18 (Small)

nelina 19 (Small)