Дженифър Анистън най-сетне бременна - звездата от сериала "Приятели", която надхвърли 40-годишна възраст, очаква първото си бебе!

Джен, която е американка с гръцки корени, бивша съпруга на Брад Пит и една от най-привлекателните актриси на Холивуд според мнозина, вече е на 45 години, все още няма деца, хилядите й фенове отдавна очакват това събитие, самата тя от скоро публично коментира, че иска да бъде майка.

[caption id="attachment_324204" align="alignright" width="200"]Дженифър Анистън най-сетне бременна Дженифър Анистън най-сетне бременна[/caption]

Когато Дженифър Анистън се появи на премиерата на последния си филм "Открадни жена ми", както пишат и в "NEWS 7", феновете й изпаднаха в екстаз. На снимките звездата позира с къса рокля, на която явно личи, че е към пети месец на бременността си. Предполага се, че ще роди в началото на идната година своето първо дете. Джен дълго е обмисляла тази стъпка, но сега изглежда доволна и щастлива, че ще бъде майка. А още по-доволни са всичките й почитатели по света, които от години се надяват на такава новина.

По всяка вероятност баща на бебето е Джъстин Теру, който е по-млад от Дженифън Анистън и въпреки че са двойка от 2011 година, те имат противоречива връзка, тъй като се сгодиха, после разделиха, но сега двамата ще посрещнат едно от най-вълнуващите неща в живота - появата на дете.