Мария Илиева е бясна от решението на СЕМ

4

Мария Илиева е извън кожата си! Песента, която стана хит на лятото, може да се излъчва вече ограничено, заради подаден зрителски сигнал!

„Видимо доволни“ е последният летен хит, текстът на песента наистина е доста натоварен с диалектни  изрази и дори нецензурни фрази, освен това и кадрите от клипа са много предизвикателни. Но въпреки това, парчето на Криско и чаровницата Мария Илиева се върти по радио и телевизионни ефири неспирно, много почитатели на песента и изпълнителите са впечатлени от хита им и общата им работа.

СЕМ вбеси Мария Илиева
СЕМ вбеси Мария Илиева

Мария е наистина креативен изпълнител, работи с различни стилове и си позволява често да експериментира, тъй като е все още една от най-популярните певици у нас.

Но както се съобщава от изданията 24 часа, зрители, които са били възмутени от текста на парчето, са подали сигнал до СЕМ в края на месец юли. В момента се извършват проверки дали текстът и клипът да не бъдат ограничени в излъчването си.

Разбира се, зрителят е обърнал внимание на влиянието към подрастващите и купищата неподходящи изрази, които деца под десет години чуват, тъй като тази песен се чува отвсякъде без ограничения във времевия диапазон.

Криско е известен с разкрепостените си песни, но все пак най-малките имат време да стигнат по подобен начин на говорене или да осмислят всичко, което се сипе от радиото или телевизията, било то и под формата на изкуство, метафора или авторска гледна точка на живота.

Мария Илиева обаче е бясна от цялата тази ситуация, научи Kliuki.bg. Певицата не разбира защо нещо, което харесва на хората, се ограничава по този начин.

„Музиката е нещо, което прави хората щастливи. Живеем в страна, в която всичко е само показност, а на никого не му пука за народа. Няколко човека обричат хиляди българи. Абсурдно е.“ – счита красивата певица.

Коментари чрез Facebook

коментара

4 коментара
 1. биби казва

  ДА СЕ СПРЕ! НЕ ДА СЕ ОГРАНИЧИ!
  ГРОЗНА ПЕСЕН,СЛОШ ЦИНИЧЕН ТЕКСТ,ВЪЗХВАЛЯВАЩА ДРОГАТА И ЛЕКОТО ПОВЕДЕНИЕ! ОТВРАТИТЕЛНО! НЯМА КАКВО ДА Е БЯСНА,АМИ ДА СИ Е ОПИЧАЛА ДРОГИРАНИЯТ МОЗЪК,КАТО СЕ Е СЪГЛАСИЛА ДА УЧАСТВА В ТАЗИ ПОВРЪЩНЯ!

 2. Име (задължително) казва

  Като предния коментар !!!

 3. Теодора казва

  Марийка стигна дъното с тази песен. Излагация.

 4. Tanya Kiskinova казва

  Тази жена не уважава себе си . Не се ли пита с какви ценности са хората ,които харесват тази помия? СЕМ се чуди , ограничава , възпитава подрастващите ….

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.