Щерката на Софиянски с втори брак

Щерката на Софиянски с втори брак
5 (100%) 3 votes

Най-голямата щерка на Стефан Софиянски – Елена, отново се омъжи! Щастието на всички в семейството е огромно!

Както пишат и от изданието „Всеки ден“, тази втора сватба се състояла тайно и само с най-близките край Созопол. Причините за това са във факта, че първо това е втори брак за дамата и освен това тя има дете, чийто баща е обвит в доста тайни.

Елена Софиянска се омъжи преди време за свой съдружник в една от фирмите, които управлява, но бракът й бе кратък и също така безшумно се и разведе с младежа. През 2007 година Елена роди първородния си син Стефан, кръстен на известния си дядо Стефан Софиянски. Но по-близките до семейството казват, че бащата на първия внук на Софиянски е Митко Каратиста, който има бизнес с охранителни фирми.

Цялото семейство Софиянски

Цялото семейство Софиянски

Вторият съпруг на Елена се казва Лъчезар Йорданов, собственик на заведението „Баш Бар“. Там всъщност се е състояло и сватбеното тържество на голямата щерка на Стефан Софиянски, който всички познаваме като един от лидерите на демократите у нас и водещ политик през периода на прехода.

Желаем щастлив съвместен живот на младото семейство! Дано този път Ели успее да намери щастието в любовта, което толкова дълго търси досега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Щерката на Софиянски с втори брак”

  1. Вера милева

    сеп. 28. 2014

    Голяма сладурана е дъщерята и татко Софиански също! Имат пари хората-женят се,нямалошо!

  2. Име (задължително)

    сеп. 28. 2014

    А такаааааа

Добавете коментар