Слави Трифонов хлътнал по новата водеща на Би Ти Ви Лиляна Боянова!

Танцьорката Мартина Огнянова е изпаднала в истински шок, тъй като Слави Трифонов къса с нея. Това разкриха източници от "Шоуто на Слави" като хвърлиха бомбата за новата любов на Дългия. Слави Трифонов бил хлътнал до уши по новата водеща в Би Ти Ви Лиляна Боянова и нещата между тях обещавали да станат сериозни.

Припомняме, че Лиляна Боянова се премести в Би Ти Ви от западналата вече ТВ7, а в медията я грабнаха като топъл хляб. Още щом стъпила в сградата на телевизията обаче, Лиляна Боянова била фиксирана от Слави Трифонов, който буквално започнал да дава заето от прелестите на Лили.

[caption id="attachment_324269" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов влюбен до уши в Лиляна Боянова[/caption]

"Слави Трифонов веднага се заинтересува от нея и още след първото й водене й изпрати съобщение на мобилния, което гласеше, че се справя наистина чудесно със задачите си. Слави е известен с това, че обича да прави свои си класации на водещите в телевизията и да им дава оценки, но към Лиляна Боянова беше доста по-различен от отношението си към другите", разкриват източниците от шоуто.

Слави Трифонов не пропускал и ден, без да се "отърка" в красивата Лиляна Боянова, като все си намирал причини да се навърти около нея. Той постоянно я обсипвал с комплименти, а тя видимо се кефела на свалките на Слави Трифонов.

[caption id="attachment_324270" align="aligncenter" width="300"]Лиляна е поне 20 пъти по-красива от Мартина Лиляна е поне 20 пъти по-красива от Мартина[/caption]

Наскоро двамата са били забелязани да излизат заедно на обяд - съвсем сами и да се връщат в телевизията чак след повече от два часа.

Служители на Би Ти Ви са убедени, че отношенията на Слави Трифонов с Лиляна Боянова няма да си останат само на фаза флирт, а ще се развият в доста по-сериозна посока.

Разбира се, шокирана и нещастна от всичко това, е балерината Мартина Огнянова, която хранеше надежди, че ще успее да отведе Дългия пред олтара. Чувствата на Слави Трифонов към нея обаче отдавна били изстинали и той имал категоричното намерение да прекрати връзката им. Какво ли ще прави тогава Мартина Огнянова - без известния си любим и най-вече без живота на принцеса, който той й осигуряваше?!