Райна се обезобрази!

Поп фолк дивата Райна се окепази с новата си мания. Пилето на поп фолка си спретна огромни черни и вакли вежди, които ужасиха дори и нейните фенове по форумите.

Певицата, която това лято обикаля света като за последно и се отдаде на една заслужена ваканция, явно е прихванала новата мода от чужбина. Не стига, че не й ходят изобщо кошмарните вежди, ами и певицата умира да се щрака и да си качва снимки по социалната мрежа, разбра  HotArena.net..

[caption id="attachment_324278" align="alignright" width="300"]Райна се обезобрази Райна се обезобрази[/caption]

Бившата на Коцето сякаш напук на всички норми и одумки продължава да нехае за хорското мнение и да прави това, които й се хареса. Според слуха дори и нейните фенове недоволства и от другите промени, които фамозната македонка си спретна на фейса си.

Те я критикуват заради свръхголямата доза хиалуронова киселина, която вкара в джуките си и в момента Райна по-скоро прилича на ужилена от оса, отколкото на красиво момиче, видя Kluiki.bg.

Все още недипломиралата се психоложка има трайни пристрастия към модата. Тя е сред една от най-добре облечените певица. Из публичното пространство преди известно време се завъртя слуха, че Райна и треньорът й от Дансинг стар- Светльо се готвят за сватба.

Припомняме, че изпълнителката завъртя бурен романс с по-младият танцьор, но обстоятелства като различен поглед на нещата и различно светоусещане не позволи връзката им да продължи повече от година и половина.

След бурната любов с колегата си поп фолк певеца Константин, връзките й са белязани с провал. Те са огнени, страстни в един момент всеки заминава оттам, от където е дошъл. След като двамата с Коцето участват в един от сезоните на ВИП Брадър, певецът се накичи с шампионската титла и голямата парична награда.

обеща да заведе Райна на Малдивите и да й предложи брак. Малко след това двамата се разделиха, като ехото от тяхната любов още тормози сегашната законна половинка на Коцето – прелестната Надя. Може би затова Райна предпочита да експериментира на себе си с различни пластични интервенции, но по-добре е да спре навреме, съветват я феновете й.