Марта Вачкова се запали по окултното!

Марта Вачкова тотално е из перкала, шушукат из артистичните среди, научи HotArena.net.

Дъщерята на великия актьор Григор Вачков толкова се е увлякла по сили извън нашия разум, че непрекъснато контактува с тях. Ексцентричната актриса и водеща си паднала от известно време по екзорсизма и постоянно викала сили от отвъдното в дома си. Но тя провеждала сеансите сама, а винаги била в обкръжението на приятели, разкри Kluiki.bg

[caption id="attachment_324286" align="alignright" width="300"]Марта Вачкова се запали по окултното Марта Вачкова се запали по окултното[/caption]

Тези, които присъствали страховитите й купони твърдят, че чаровницата по-скоро се забавлявала, отколкото да е сляпо вдадена в това, което й показвали. Марта Вачкова по-скоро се забавлявала, отколкото сляпо вярвала на това, което й казвали приятелите й от друсана страна.

Гостите на Марта Вачкова , които присъствали на спиритичните й сеанси питали различни въпроси своите роднини от отвъдното.

Те се интересували както от лични проблеми, така и от световни житейски въпроси, за случващото се у нас, в България, включително и от това дали сред нас, земляните има чужд, извън планетарен разум.

Марта Вачкова обаче отричала отговорите на мъртвите да ги взима за чиста монета. Тя твърдяла, че съобщеното от тях не вграждала в личните си планове и изобщо се опасяла с известни резерви към това, което казвали отдавна напусналите я роднини и близки. Актрисата увлякла по необичайното си хоби и дъщеря си Рада.

Но й забранявала да вика духове сама, а можела да го стори само в присъствието на по-възрастни. Ексцентричната актриса е известна със залитането си по някои крайности. Марта Вачкова летува на морето без бански.

Тя на няколко пъти е улавяна да се пече на плажа дибидюс, но въпреки излишните си килца изобщо не се притеснява от снимките и папараците. Затова и новата й мания се възприема от тези, които я познават по-скоро като любопитство и желание да се докосне до нещо ново, непознато.