Анджелина Джоли не изпрати покана на баща си за своята сватба! Както говорителят на двойката обяви, Брад и Анджи се бракосъчетаха във Франция - тайно, без камери и много гости!

Не бе поканен дори родният баща на Анджелина Джоли, който се казва Джон Войт. Той обаче даде изявление, че е щастлив да приеме Брад Пит като законен съпруг на щерка си. Джон, който също може да се похвали с бляскава кариера на актьор, призна, че винаги е харесвал много Пит като човек и творец и се радва, че той и Анджи се разбират така добре и имат всички тези деца, писаха и от изданието "Всеки ден".

[caption id="attachment_324302" align="aligncenter" width="300"]Най-накрая Брад и Джоли се венчаха след години семеен живот без брак Най-накрая Брад и Джоли се венчаха след години семеен живот без брак[/caption]

Както беше обявено, на скромната сватба на двойката във Франция са присъствали около 20 души, а сред тях са били всичките деца на звездите, които са шест. Най-големите синове на Анджелина Джоли са я изпратили в пътя й към олтара, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324294" align="aligncenter" width="300"]Джоли не покани своя татко на сватбата си Джоли не покани своя татко на сватбата си[/caption]

След цяла година спекулации и догадки дали те ще си кажат заветното "да", една от най-популярните и обичани светски двойки вече официално е семейство, въпреки че Брад Пит и Анджелина Джоли  имат любовни отношения от 2005 година, когато работата им в киното ги срещна в общия им филм "Господин и госпожа Смит". Дано семейството им да има още дълги години щастлив семеен живот, разбирателство и хармония, както изглежда е било и досега.