Сабрина Пиниън грабна короната в престижния конкурс Мисис Вселена 2014!

Вселената вече си има своята нова красавица, която за жалост на мъжете, е омъжена. Прекрасната американка Сабрина Пиниън грабна короната на престижния световен конкурс Мисис Вселена 2014 и събра очите на жури и публика с невероятната си красота, но и природен интелект.

Сабрина Пиниън победи в надпреварата с още 49 омъжени хубавици от всички държави по света, а в журито присъстваше и нашенка. Това беше Мисис България Глоуб за 2007-ма година Мариана Маринова.

[caption id="attachment_324325" align="alignright" width="200"]Сабрина Пиниън Сабрина Пиниън стана новата Мисис Вселена 2014[/caption]

Конкурсът Мисис Вселена беше проведен в столицата на Малайзия - красивата Куала Лумпур, а интересът към него, както всяка година, бе огромен.

"Този конкурс бе най-приказният и добре организиран конкурс, на който съм присъствала. Победителката Сабрина Пиниън е наистина очарователна млада жена, с невероятен чар и харизма. Доволна съм обаче и, че моята делегатка от Мексико Ясения Навара също получи огромно признание като стана първа подгласничка на Сабрина Пиниън", коментира Мариана Маринова пред вестник "Монитор".

Сабрина Пиниън е американка, но хубостта й е по-скоро средиземноморска и прилича повече на красавиците от Латино страните. Дълго време след получаването на короната, тя все още не можела да повярва на късмета и щастието си, а сълзите не спирали.

[caption id="attachment_324326" align="aligncenter" width="200"]Сабрина Пиниън очарова журито и публиката с красота и интелект Сабрина Пиниън очарова журито и публиката с красота и интелект[/caption] [caption id="attachment_324327" align="aligncenter" width="300"]Красотата на Сабрина Пиниън е безспорна Красотата на Сабрина Пиниън е безспорна[/caption] [caption id="attachment_324328" align="aligncenter" width="215"]Честита да й е короната! Честита да й е короната![/caption]

Америка за пореден път има своя повод за гордост с красивите си жени, а Сабрина Пиниън я очакват огромни награди и изяви по целия свят в течение на цяла една година. Честита да й е победата!