Жоро Бирмата вехне от мъка

Георги Станове, познат като Малката Бирма вехне от любов по поп фолк дивата Преслава. Двамата имаха бурна и никак не безметежна любов с ревнивата добричлийка. Една от най-желаните пайнерки и лъскавия ерген, собственик на няколко шикозни бутици в центъра на столицата заживяха под един покрив близо две години.

[caption id="attachment_324355" align="alignright" width="300"]Малката Бирма страда и вехне по Преси Малката Бирма страда и вехне по Преси[/caption]

Майката на богаташа харесваше много Преси, следваше я като сянка и копираше всичко, което правеше чаровната брюнетка . Включително и маниера й на обличане. Упорито се заговори, че Преслава и Малката Бирма скоро ще стават законни мъж и жена, дори работят за наследник. Но нещата не се случиха така, както повечето от феновете чертаеха или просто желаеха, припомня Kluiki.bg.

Георги Станоев и Преслава се разделиха. Между впрочем това двамата го правиха на няколко пъти, но не толкова мелодраматично, колкото последния, засега фатален път. Връзката им засече заради лютия ревнив нрав на Малката Бирма, който искаше да обсеби всичко около себе си, а неговото да си остане само за него. Непокорната Преслава обаче му отговори с флиртаджийски номера, които певицата умее да върти отлично.

На безкрайните купони, запои и закачки по знойни хубавици на Малката Бирма пайнерката отвърна с мощни забивки с яки натегачи, които кръжат около хубавицата почти непрекъснато. И развръзката не закъсня. Апогеят настана, когато Малката Бирма и Преслава здраво се намлатиха в морска дискотека, пред очите на сащисаната си родителка и зяпачите, които изумяха от просташкото поведение на звездите. Но след като се разделиха шумно и яростно, Малката Бирма не е на себе си, твърдят близки до милионера.

Разбира се, той си взе лъскавото Бентли, което подари на Преси и от бонбонено го пребоядиса в тъмно сиьно, като за това се ръсна с 20 хилядарки. Но освен от бизнеса си и колите си, младият бизнесмен не го интересува нищо друго. Компания му правят само гардовете му и след като свърши с прибирането на оборота от магазините си се се затваря в палата си в подножието на Витоша.

Бирмата отказвал купони, срещи, а моделки и манекенки, които се целели да заемат мястото на Преслава в кревата му той режел безкомпромисно. Малката Бирма се превърна в сянка, отслабна, движи се като призрак, има огромни кръгове под очите си, безпокоят се най-близките му, пише в. "Всеки ден".

Той все още не може да прежали Преслава и се надява двамата отново да се съберат. Дали обаче една от най-вървежните певици на „Пайнер” ще му прости и отново ще се завърне при любимия си?!