Нети и Дони била на косъм от развода

Една от най-интересните двойки в родния хайлайф Нети и Дони била на крачка от развода, но малката Лили спасила семейството. Дъщеричката им помогнала звездната фамилия да не се разтрогне,научи HotArena.net.

Оттогава и до днес двамата странни съпрузи са заедно и са неразделни. Те бяха и на романтична ваканция на морето, където въпреки че бягаха от любопитни парараци, бяха щракнати така, както майка ги е родила. Както повечето ни родни звезди и певческата фамилия обича да се излага на слънчевите лъчи без бански, припомня Kluiki.bg.

[caption id="attachment_324359" align="alignright" width="300"]Нети и Дони пазят тайни Нети и Дони пазят тайни[/caption]

Странностите на Дони и Нети са безброй и най-важното е, че са заедно. Но преди три години, когато на бял свят се появи малката им сладурана, семейството беше пред разпад. Горещият слух носеше, че и двамата си имат забежки и то сериозни извън фамилното ложе. Дони бе оплетен в афера с участничка в шоуто „Мюзик айдъл”, а красивата му половинка със свой колега.

Пропомняме, че в началото на този век Нети поиска официално ръката на бъдещия си съпруг пред смаяните погледи на колегите си от Народния театър и малко след това те си казаха заветното „да”. Преди това всеки неин колега и фен си мислеше, че ефирната, почти прозрачна певица и актриса е нямала вземане-даване с представител на срещуположния пол. Но това се оказа поредната добре прикрита илюзия.

Наскоро в медийното пространство се завъртяха не дотам морални снимки на дългокраката хубавица с режисьора Люси Иларионов, който днес е влюбен до полуда в чалга звездата с виетнамски корени Ани Хоанг. Дони също е имал интимни отношения с няколко жени преди да си сложи брачната халка. Три години преди да стане съпруг на Нети певеца е завел до брачния олтар японка.

Церемонията е била толкова истинска, че е изумила роднините и най-близките му приятели. Оказало се, че това е гаргара пред скрита камера, а Дони повече не се видял с жителката на страната на изгряващото слънце.

После пък се пусна клюката, че Дони е преминал на другия бряг. Именно тези странности в предпочитанията му го разделили с дуетния му партньор Момчил. Мълвата се оказа поредния блъф. Оказа се, че Добрин Векрилов, както е рожденото име на поп изпълнителя е толерантен към хората с предпочитания към собствения си пол. Но че не е „мека китка” го доказва факта, че Дони е бил войник.

А по времето на Тато различните не се допускаха да служат на родината. Но че Дони е странна птица го твърдят дори и най-близките му авери. Той и съпругата му определено здравата залитат по източните религии и окултното. Мания е няколко пъти в годината Дони и Нети да отлитат за Тибет и Индия, където търсят мир и спокойствие за душите си и равновесие. Както и отговори на различни житейски въпроси.