Глория и Симона си приличат не само визуално, но и по характер! Двете носят див купон в себе си, който само чака да избухне във всеки един миг!

Каквато е едната, такава е и другата. Симона Загорова е наследила почти всичко от личността на Глория. Като започнем от визията, минем през певческия талант и стигнем до купонджийския характер - всичко това обединява фолк дивата й нейната щерка.

Доказателствата са много, но последното дойде в The Cotton Club на София, където Глория и Симона отбелязаха подобаващо рождения ден на семейната им приятелка Елизабет Методиева, научи Kliuki.bg. В нощния столичен клуб се разиграха танци, пиене, любовни погледи и какво ли не още.

[caption id="attachment_324403" align="aligncenter" width="300"]Симона и Глория се развихрят по време на рождения ден на Бети Симона и Глория се развихрят по време на рождения ден на Бети[/caption]

На грандиозното парти присъства и Симеон Данев - голямата любов на Симона Загорова. Очевидци твърдят, че двойката е събрала погледите на всички присъстващи с невероятни танци.

[caption id="attachment_324407" align="aligncenter" width="300"]Симона Загорова с любимия си и рожденичката Симона Загорова с любимия си и рожденичката[/caption]

Разбира се, алкохолът на подобни мероприятия никога не може да остане встрани. Глория го е показала много добре, твърдят мнозина.

[caption id="attachment_324410" align="aligncenter" width="300"]Глория изглежда безкрайно весела на празника Глория изглежда безкрайно весела на празника[/caption]

Купонът е приключил чак след изгрева на слънцето, както съобщи самата рожденичка. Това говори, че всичко е било перфектно.

[caption id="attachment_324412" align="aligncenter" width="300"]Симона Загорова уважи приятелката си с чудесно изпълнение по случай рождения й ден Симона Загорова уважи приятелката си с чудесно изпълнение по случай рождения й ден[/caption]