Сбъдна се: Алисия триумфира над Николета под ръка с Божинов и Михайлов!

Сбъдна се: Алисия триумфира над Николета под ръка с Божинов и Михайлов!
4.3 (86.67%) 6 votes

Алисия най-накрая сбъдна изконната си мечта и триумфира над Николета Лозанова!

Видовден дойде и за Алисия. Певицата, чиито живот бе най-одумвания от години насам, а зложелатели не пропускаха да я уязвят всеки Божи ден, най-сетне триумфира. И то триумфира над вечната си врагиня и съперница Николета Лозанова.

Защото на Николета ще й се наложи да изтърпи най-потресаващата гледка в живота си – да види Алисия под ръка едновременно с Ники Михайлов и със собствения си съпруг Валери Божинов. Да, това е самата истина, защото тримата ще се съберат заедно на 15 септември. Тогава малкият Валери Божинов ще тръгне в първи клас, а събитието няма как да бъде пропуснато от родителите му.

Алисия

Алисия ще се появи пред всички заедно с Валери Божинов и Ники Михайлов

Източници, близки до Валери Божинов разкриват, че футболистът настоявал той да е единственият татко, който ще изпроводи детето си при първите му стъпки към школото. Но това няма как да се случи, тъй като Валери Божинов може да е биологичният родител на Валерко, но на практика Ники Михайлов го отгледа от 2-годишната му възраст като неотлъчно бе до него и Алисия.

Алисия също не искала и да чуе, че любимият й няма да стане свидетел на това как Валерко става първолаче и заявила на Валери Божинов, че ще трябва да изтърпи „шоуто“ с двамата татковци в името на сина си.

Из светските среди на столицата вече упорито се шушука как Алисия ще застане в училищния двор, под ръка с Валери Божинов и Ники Михайлов, което щяло да доведе до нервен срив Николета Лозанова.

Защото, въпреки опитите й да отдалечи Валери Божинов от сина му, за сметка на малката Никол Божинова, кръвта не става вода и футболистът продължава да милее за Валерко.

А може би като види, че момченцето се е привързало повече към Ники Михайлов, бащината му съвест ще заговори още повече и ще преосмисли изцяло отношението си към бившото си семейство – Алисия и Валерко.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Сбъдна се: Алисия триумфира над Николета под ръка с Божинов и Михайлов!”

  1. Сашо

    сеп. 01. 2014

    Колкото обича Никол,точно толкова обича и сина си. Те са му деца ,това че с Алисия не издържа връзката му дълго,не означава че необича първородното си дете,и това че с Николета май няма да му изтрае дълго още брака също не означава че няма да обича дъщеря си.

  2. sissi

    сеп. 02. 2014

    v zql svqt vece e taka……decata tragvat na uciliwte s dve maiki i dvama bawti………

Добавете коментар