Стряскащо: Ники Михайлов дебне Алисия!

Стряскащо: Ники Михайлов дебне Алисия!
4.8 (96%) 5 votes

Ники Михайлов показа истинската си същност

Ники Михайлов се показа такъв, какъв не го познават дори и най-близките му. Националният вратар се оказа изключително голям ревнивец. Шокиращо, но факт. Вратарят на холандския тим „Твенте” изтрещявал, щом Алисия тръгнела по участия или се снимала в поредната реклама Ники Михайлов бил залепен като ваденка за фолк дивата и не искал да се отдели и на крачка от нея. Футболистът непрекъснато я следял и ходел навсякъде с нея, твърдят близки до обкръжението на двойката, узна HotArena.net.

Ники Михайлов не се отлепя от Алисия

Ники Михайлов не се отлепя от Алисия

Припомняме, че сина на шефа на БФС Боби Михайлов продължава с оглушките да заведе любимата си до брачния олтар, но я пази като очите си от чуждите мъжки мераци и желания. Въпреки че фолк фурията недвусмислено му показа, че не иска да бъде за втори път прецакана и най-после и тя желае да сложи бялата рокля, Ники остана непоколебим.

Но няма намерение да изпусне завоеванието си. Като всеки шавлив мъж, който иска своето само за себе си и всичко останало.Разбира се, вратарят го прави много истимаро и фино, но отдалеч прозира, че ревнивият мъж не иска да я дели или дава на друг.

Изумителното в случая е, че вечния плейбой, през чийто креват мината кохорта знойни хубавици, а забивките му по заведенията не спират, трепери някой да не открадне под носа му Алисия, разбра Kluiki.bg.
Футболистът ходел с нея на участия,чакал търпеливо да свърши и да си я прибере. Националът не я оставал и сама, дори когато заснемала поредната си фотосесия, твърдят очевидци.

Уж си седял кротко и незабележимо, но непрекъснато я стрелкал с очи и следял всяка нейно движение, с кого разговаря и кой се приближава до нея. Близки до двойката свидетелстват, че Ники Михайлов не я оставал на мира дори и когато разговаряла по телефона. Той искал да знае кой и защо й се обажда и какво точно иска от нея.

Неподозираната ревност на Ники Михайлов заплашвала да се превърне в кошмар за Алисия, ако не била невероятната му привързаност към Валерко-младши. Певицата вече била склонна и да го напусне, ако не бил сина й. Ники Михайлов и Валерко-младши са неразделни и правят много неща заедно. Ники обсипвал хлапака с подаръци и ваканции и се грижил за него така, както го прави баща за сина си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Стряскащо: Ники Михайлов дебне Алисия!”

  1. 007

    сеп. 02. 2014

    Чесно казано малката перука ми се издигна в очите ако е вярно,че се грижи за Валери джуниър,самият той е дете на разведени родители,може би това е причината

  2. Име (задължително)

    сеп. 03. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар