Най-после Емилия надви в нещо Анелия

Най-после Емилия надви в нещо Анелия
5 (100%) 3 votes

Емилия успя! След години падения пред Анелия, намери се едно нещо, по което да я изпревари!

Най-накрая Емилия има повод за триумф над Анелия. Всъщност триумфът й е над всички изпълнители на „Пайнер“, но със сигурност най-сладък е той над Анелия. Тази вечер Еми ще се превърне в първата звезда на музикалната компания, която ще изнесе концерт в Москва, Русия, съобщи Signal.bg. Това досега не е правено от никого и надеждите са изключително големи.

Емилия е първа в Москва, всичките й колежки са на колене пред нея

Емилия е първа в Москва, всичките й колежки са на колене пред нея

Нека обаче върнем лентата назад и видим как Емилия понасяше загуба след загуба от Анелия. Въпреки че има по едно дете и от двете, единствената съпруга в живота на Коко Динев си остана Анелия, припомня Kliuki.bg. Нещо, което така и не бе превъзмогнато от сегашната му половинка. И макар сега Коко да живее с Емилия, в никакъв случай блондинката не би могла да се чувства като победителка в тази война, тъй като целият й любовен романс се случи чак след развода на Динев.

Емилия най-после надви в нещо Анелия

Емилия най-после надви в нещо Анелия

В професионален план и двете станаха звезди на „Пайнер“, но повечето официални признания отидоха в Анелия, което отново е удар за Емилия. Ани е носителка на настоящата награда „Музикален идол“, която се счита за номер едно в „Пайнер“. Почитателите на Анелия неслучайно изглеждат по-многобройни, макар да няма доказателства за това.

Сега обаче Емилия има своята победа. Има я и то не само над Анелия, но и над всички свои колежки. Очакванията за концерта в Москва са наистина огромни, а честта да е първата певица на „Пайнер“ в руската столица със сигурност прави Еми безкрайно щастлива.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Най-после Емилия надви в нещо Анелия”

 1. Име (задължително)

  сеп. 02. 2014

  kakvoto i da se praviw nqma da nadminew Aneliq….

 2. sissi

  сеп. 02. 2014

  selqnkaaaaaaaaa

 3. Име (задължително)

  сеп. 02. 2014

  оставаш само с мечтата си……………….

Добавете коментар