Борис Солтарийски с невероятна изповед за своя живот и за щастието в него!

Никак не е лесно да си щастлив в днешно време, но Борис Солтарийски не само е такъв, но има от щастието в изобилие. Певецът е на седмото небе от всичко, което го сполетя през последния месец. За това време той се ожени, но не само това, но и разбра, че очаква дъщеричка, което винаги му е била мечта, припомня Kliuki.bg.

"Със сигурност не съм бил по-щастлив през своя живот досега. Това, което ми се случи, мога да го пожелая на всеки един човек. Чудесно е да имаш семейство." - споделя музикантът.

[caption id="attachment_324437" align="alignright" width="300"]Борис Солтарийски грее от щастие заради новия си живот Борис Солтарийски грее от щастие заради новия си живот[/caption]

Борис Солтарийски се запозна със съпругата си покрай "Шоуто на Слави". В началото водещият Слави Трифонов бе увлечен по хубавицата, но в последствие уникалната любов на Борис засенчи всичко друго. Той е лудо влюбен и това си личи от всеки негов поглед към Аделина. С нея е същото, тъй като тя прие фамилията на новия си съпруг, в знак на уважение и любов към него.

Понякога щастието идва изведнъж, без предупреждение дори. Именно това се случи с Борис Солтарийски, който преди Ади никога не бе изпитвал истинската любов.