Борис Солтарийски: По-щастлив през живота си не съм бил

Борис Солтарийски: По-щастлив през живота си не съм бил
5 (100%) 2 votes

Борис Солтарийски с невероятна изповед за своя живот и за щастието в него!

Никак не е лесно да си щастлив в днешно време, но Борис Солтарийски не само е такъв, но има от щастието в изобилие. Певецът е на седмото небе от всичко, което го сполетя през последния месец. За това време той се ожени, но не само това, но и разбра, че очаква дъщеричка, което винаги му е била мечта, припомня Kliuki.bg.

„Със сигурност не съм бил по-щастлив през своя живот досега. Това, което ми се случи, мога да го пожелая на всеки един човек. Чудесно е да имаш семейство.“ – споделя музикантът.

Борис Солтарийски грее от щастие заради новия си живот

Борис Солтарийски грее от щастие заради новия си живот

Борис Солтарийски се запозна със съпругата си покрай „Шоуто на Слави“. В началото водещият Слави Трифонов бе увлечен по хубавицата, но в последствие уникалната любов на Борис засенчи всичко друго. Той е лудо влюбен и това си личи от всеки негов поглед към Аделина. С нея е същото, тъй като тя прие фамилията на новия си съпруг, в знак на уважение и любов към него.

Понякога щастието идва изведнъж, без предупреждение дори. Именно това се случи с Борис Солтарийски, който преди Ади никога не бе изпитвал истинската любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар