Тотално съсипана: Пияната Атанаска изрева срещу Азис!

Тотално съсипана: Пияната Атанаска изрева срещу Азис!
4.6 (92%) 10 votes

Атанаска Тушева от Павликени е съсипана, купува ракия на килограм!

Последното медийно откритие – култовата Атанаска Тушева от Павликени, е съсипана. Перхидролената устатница, чийто най-верен другар в живота е ракията, тези дни пазарува пиячка на килограм. И не спира да реве, и да се заканва. Това разкриха източници, свидетели на вербалното разстройство, изляло се от устата на Атанаска.

Изумителното е, че този път Атанаска Тушева не изля злобата си към някой от поредните хейтъри, а към този, когото боготвореше – Азис. Русото недоразумение отправило сериозна закана да отпраши за столицата и да легне пред дома на Костинбродския славей в знак на протест, научи Kliuki.bg.

Атанаска Тушева

Атанаска Тушева скоро може да се сдобие с органичителна заповед

Атанаска Тушева с болка в сърцето разбрала, че кумирът й не само няма намерение да се среща с нея, но дори смята да си извади ограничителна заповед, която да забранява на момата от Павликени да припарва и на километър от него. Азис бил потресен от простотията и неадекватното поведение на Атанаска Тушева, които го излагали – не само него, но и гилдията му като цяло.

„Азис е наистина уплашен от това, което видя и чу от Атанаска Тушева. Медиите веднага я превърнаха в събирателен образ на почитателите на поп фолка, което наистина ядоса Азис. Защото той може да е всякакъв и да се прави на шут, но определено има акъл в главата и се погнуси от приказките и действията на Атанаска“, разкриват близки до певеца, пише вестник „Всеки ден“.

Атанаска Тушева на няколко пъти опитвала да се свърже с идола си като му пишела писма във Фейсбук и дори издирила телефонния му номер, но Азис бягал от нея като от чумава. В момента Атанаска Тушева била перманентно пияна, защото само това й помагало да се утеши, разказват нейни познати от Павликени.

„Що ма съсипа, беее?! Мислех, че не си такъв боклук като другите, възхищавах ти сЪ. А ти мА предаде, ама щИ го върнаааа! Няма да спра да качвам в Тубата и ще видиш кво може Атанаска“, крещяла в несвяст Атанаска Тушева пред живеещи близо до нея младежи.

Остава да видим какво ще бъде продължението на цялата тази „одисея“ и дали в крайна сметка Азис няма действително да пробегне до „Нашата полиция“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

8 коментара по “Тотално съсипана: Пияната Атанаска изрева срещу Азис!”

 1. Клеи Амандес

  сеп. 03. 2014

  Големи сте писари

 2. Мими Ватева

  сеп. 03. 2014

  като ти е умръзнало,се хвърли от 8 етаж

 3. Пепи Джел

  сеп. 04. 2014

  кАКВА Е ЪЗИ АЛКОХОЛИЧКА ДЕТО Я ПОКАЗВАТЕ .вИЕ НЯМАТЕ СРАМА И МАЛКИ ДЕЦА ДА ГЛЕДАТ ВАЩЕ ГЛУПОСТИ .дА СЕ ГРЪМНЕ ТАЗИ Е ПО ДОБРЕ .аЛКОХОЛИЧКА ТЪПА .

 4. Пепи Джел

  сеп. 04. 2014

  кАКВА Е ЪЗИ АЛКОХОЛИЧКА ДЕТО Я ПОКАЗВАТЕ .вИЕ НЯМАТЕ СРАМА И МАЛКИ ДЕЦА ДА ГЛЕДАТ ВАЩЕ ГЛУПОСТИ .дА СЕ ГРЪМНЕ ТАЗИ Е ПО ДОБРЕ .аЛКОХОЛИЧКА ТЪПА .

 5. Пепи Джел

  сеп. 04. 2014

  мРЪСНА ЦИГАНКА иЗРУСЕНА .

 6. Пепи Джел

  сеп. 04. 2014

  Каква е тази маймунска мутра ,Наркомани ще ми давате тука .Много сте глупави .

 7. Име (задължително)

  сеп. 04. 2014

  Напишете вашия коментар тук…

 8. Име (задължително)

  сеп. 05. 2014

  ama toi e prav lol

Добавете коментар