Слави Трифонов жестоко нарани Борис Солтарийски, той си стегна "куфарите"!

Борис Солтарийски реши да си стегне "куфарите" и да напусне "Шоуто на Слави". За хората от Ку-ку бенд това дойде като гръм и то точно сега, когато младата съпруга на Борис Солтарийски - Аделина Димитрова е бременна и семейството има най-голяма нужда от средства.

Гордостта и самолюбието на Борис Солтарийски обаче се оказаха по-силни от нуждата му от работа и средства. Истината е, че той е жестоко наранен от Слави Трифонов и колкото и да опитвал, не успял да преглътне обидата, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324470" align="alignright" width="199"]Борис Солтарийски Жестоко обиден Борис Солтарийски напуска Слави[/caption]

За всички е ясно подигравателното отношение на Слави Трифонов към Борис Солтарийски, което Дългия демонстрира ката вечер в предаването си. Докато към останалите от Ку-ку бенд Слави Трифонов се отнася с най-приятелски чувства и с очевиден респект и уважение, то Боцко винаги е бил обект на лоши шеги и подигравки.

Не веднъж физиономията на Борис Солтарийски се е изкривявала в крива усмивка, когато Слави Трифонов го нападне с поредната порция обиди. Днес обаче към тази причина се прибавя и най-голямата болка на певеца - а именно, че почитаният от него Слави Трифонов отхвърли с пренебрежение поканата за сватбата му и отказа да присъства на нея.

Борис Солтарийски и красивата Аделина Димитрова били отделили специално място на тържеството за Слави Трифонов и го чакали като "топъл хляб". Слави обаче не само не дошъл, но дори не ги предупредил за отсъствието си - нещо, което съсипа Борис Солтарийски.

"Борето се чувства отвратително. И е нормално, всеки на негово място би се почувствал унизен и смазан от подобна постъпка. Никой не знае защо Слави Трифонов не го уважи - нито него, нито Аделина, която също отлично познава. Предвид, че целият Ку-ку бенд бе на сватбата, реакцията на Слави е странна, но най-вече обидна", коментират служители в "Шоуто на Слави".

Видяла болката на съпруга си, бременната Аделина Димитрова лично го посъветвала да потърси нов, самостоятелен път в живота си и да се откъсне от оковите на Слави Трифонов и шоуто му. И ето, че Борис Солтарийски я послуша. Дългия ще трябва да си търси нов шут!