Разкриха: Това е истинската причина Борис Солтарийски да напусне Слави!

Разкриха: Това е истинската причина Борис Солтарийски да напусне Слави!
3.8 (76%) 5 votes

Слави Трифонов жестоко нарани Борис Солтарийски, той си стегна „куфарите“!

Борис Солтарийски реши да си стегне „куфарите“ и да напусне „Шоуто на Слави“. За хората от Ку-ку бенд това дойде като гръм и то точно сега, когато младата съпруга на Борис Солтарийски – Аделина Димитрова е бременна и семейството има най-голяма нужда от средства.

Гордостта и самолюбието на Борис Солтарийски обаче се оказаха по-силни от нуждата му от работа и средства. Истината е, че той е жестоко наранен от Слави Трифонов и колкото и да опитвал, не успял да преглътне обидата, научи Kliuki.bg.

Борис Солтарийски

Жестоко обиден Борис Солтарийски напуска Слави

За всички е ясно подигравателното отношение на Слави Трифонов към Борис Солтарийски, което Дългия демонстрира ката вечер в предаването си. Докато към останалите от Ку-ку бенд Слави Трифонов се отнася с най-приятелски чувства и с очевиден респект и уважение, то Боцко винаги е бил обект на лоши шеги и подигравки.

Не веднъж физиономията на Борис Солтарийски се е изкривявала в крива усмивка, когато Слави Трифонов го нападне с поредната порция обиди. Днес обаче към тази причина се прибавя и най-голямата болка на певеца – а именно, че почитаният от него Слави Трифонов отхвърли с пренебрежение поканата за сватбата му и отказа да присъства на нея.

Борис Солтарийски и красивата Аделина Димитрова били отделили специално място на тържеството за Слави Трифонов и го чакали като „топъл хляб“. Слави обаче не само не дошъл, но дори не ги предупредил за отсъствието си – нещо, което съсипа Борис Солтарийски.

„Борето се чувства отвратително. И е нормално, всеки на негово място би се почувствал унизен и смазан от подобна постъпка. Никой не знае защо Слави Трифонов не го уважи – нито него, нито Аделина, която също отлично познава. Предвид, че целият Ку-ку бенд бе на сватбата, реакцията на Слави е странна, но най-вече обидна“, коментират служители в „Шоуто на Слави“.

Видяла болката на съпруга си, бременната Аделина Димитрова лично го посъветвала да потърси нов, самостоятелен път в живота си и да се откъсне от оковите на Слави Трифонов и шоуто му. И ето, че Борис Солтарийски я послуша. Дългия ще трябва да си търси нов шут!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Разкриха: Това е истинската причина Борис Солтарийски да напусне Слави!”

  1. Emille Boev

    сеп. 02. 2014

    СЛАВУНДЕРА РЕВНУВА! ТОЙ БЕШЕ МЕРАКЛИЯ ЗА РУСЕНСКАТА КУКЛА, НО КАТО НЕ ВДИГА САМОЛЕТА, МЛАДИЯ ХАЙГЪР ГО ИЗМЕСТИ! ЧЕ И НЕ ПАЗИ ЧИСТОТА НА РАБОТНОТО МЯСТО…

  2. Име (задължително)

    сеп. 08. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар