Емилия влуди Коко (СЦЕНИ ОТ МОСКВА ГО СЪСИПВАТ)

Емилия влуди Коко (СЦЕНИ ОТ МОСКВА ГО СЪСИПВАТ)
5 (100%) 2 votes

Емилия опъна нервите на мъжа си Коко Динев до краен предел! Футболният бос вече е извън кожата си от ревност!

Снощи музикална компания „Пайнер“ осъществи своя дебют в Москва, където за пръв път нейн изпълнител изнесе концерт. Това беше Емилия, която разтърси руската сцена със своя колега Ави Бенади. Именно мъжката компания на певицата обаче е побъркала Коко Динев. Бизнесменът е пощурял от ревност, виждайки какво се случва в Русия. А това, което всъщност се случи, не би трябвало да притеснява Коко, но той е ревнив по природа.

Ето защо Коко ревнува така Емилия

Ето защо Коко ревнува така Емилия

След концерта Емилия, Бенади и още няколко мъже продължили купона в руско заведение, където се запивали до зори, научи Kliuki.bg. Коко Динев направо полудял от ревност и цялата вечер не спрял да търси жена си по най-различни нчини, което някак помрачило приятното й прекарване.

Емилия сред мъже в Москва

Емилия сред мъже в Москва

Разбира се, Емилия не е дала никакъв повод за тази ревност, но самият факт, че е заобиколена от много мъже, е изкарало от равновесие Коко, тъй като жена му е доста привлекателна външно.

Вижте тук и клипчето, което предизвика още по-голяма ревност у Коко Динев. На него Емилия е доста усамотена със своя колега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Емилия влуди Коко (СЦЕНИ ОТ МОСКВА ГО СЪСИПВАТ)”

  1. Име (задължително)

    сеп. 19. 2014

    Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар