Двойнствен живот: Виж шокиращия разказ за истинската Елен Колева!

Двойнствен живот: Виж шокиращия разказ за истинската Елен Колева!
4.3 (86.67%) 6 votes

Александър Найденов проговаря тази неделя пред Диков за Елен Колева!

Тази неделя специален гост в първото за сезона предаване на Сашо Диков ще бъде Александър Найденов. Майонезеният бос, познат като Сашо Майонезата, за пръв път ще проговори открито за връзката, лъжите, изневерите и раздялата си с красивата актриса Елен Колева, научи Kliuki.bg.

Винаги досега Майонезата е бил твърде дискретен по отношение на любовта си към Елен Колева, но разкриването на двойнствения й живот го накара да сложи точка и да признае истината пред цялата държава. Той го направи веднъж миналата седмица, когато в интервю за столичния вестник „Галерия“ нарече Елен Колева „морална шантонерка“. Оказва се, че думите му не са обида, а подплатени с факти.

Елен Колева

Елен Колева бе разкрита пред цялата страна

Днес, шокиращ разказ на колега на Елен Колева от театъра хвърли светлина върху истинското й лице и то далеч не е така красиво, каквото изглежда. Стана ясно, че на практика Елен Колева е позната на малцина – на тези, чиито апартаменти е обикаляла и в чиито постели е търсела да задоволи женските си нужди.

Елен Колева изневерявала на Сашо Майонезата не само с Иво Аръков, а буквално с когото й падне, но се държала за него заради парите и връзките му, които й уреждали добри роли в театъра.

„Ето защо никой от колегите не обича Елен Колева. Тя не е кадърна актриса. Винаги е пробивала заради това, че е преспала с някого или заради опеката на Александър Найденов. Единственият мъж, в когото бе влюбена, беше Иво Аръков, но той избра за официална любима Мика Стоичкова, което подлуди Елен. Тя изпадна в депресия и веднага се хвърли в леглото на семейния Башар Рахал“, разказва потресаващия си разказ източникът на столичния вестник.

Тъкмо заради страданието й по Иво Аръков Сашо Майонезата разкрил истинското й лице и множеството й брутални изневери, а това го отвратило от нея. Бизнесменът научил през колко легла е минала Елен Колева и че не любовниците й са идвали при нея, а тя е обикаляла през тях като цветарка и това го погнусило.

Тази неделя Александър Найденов ще повдигне изцяло завесата около дългогодишните си отношения с Елен Колева, а разказът му определено няма да е в нейна полза.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

9 коментара по “Двойнствен живот: Виж шокиращия разказ за истинската Елен Колева!”

 1. noi

  сеп. 02. 2014

  Аз мисля ,че ще е по-добре този мъж да спре да се излага.
  Изборът си е негов – да се сърди на себе си , ако изобщо има нещо вярно в тези приказки или всичко е платен пиар да очерни жената до себе си.
  Абе с две думи грозна работа…………..

 2. Заеленколева

  сеп. 02. 2014

  Не знам защо, уж хвърля камъни в градинката на Елен, а не тя, а той ми става все по-жалък и противен. Какъв мъж е това да обикаля телевизиите да плюе жена , с която е имал връзка? Гаден , отмъстителен , грозен психопат. Изневерявала- неизневерявала, освен за пари , за какво едно 25-30 годишно красиво момиче да е с теб, сбръчкана 60 годишна сливо?

 3. Emille Boev

  сеп. 02. 2014

  В КАКВО Е ВИНОВНА ЕЛЕН?! МЛАДА Е! ЕБЕ И СЕ ОТ МЛАД ХАЙГЪР! ИСКА ДА МИРИШЕ МЛАДА КОЖА, А НЕ СТАРЧЕСКИ МИРИЗМИ! НО ПАРИЦИТЕ НЕ МИРИШАТ И ТЯ СЕ ПРИНУЖДАВА ДА ТЪРПИ МИРИЗЛИВИЯ СТАРИЧОК!

 4. Emille Boev

  сеп. 02. 2014

  В КАКВО Е ВИНОВНА ЕЛЕН?! МЛАДА Е! ЕБЕ И СЕ ОТ МЛАД ХАЙГЪР! ИСКА ДА МИРИШЕ МЛАДА КОЖА, А НЕ СТАРЧЕСКИ МИРИЗМИ! НО ПАРИЦИТЕ НЕ МИРИШАТ И ТЯ СЕ ПРИНУЖДАВА ДА ТЪРПИ МИРИЗЛИВИЯ СТАРИЧОК!

 5. Vera Andreeva

  сеп. 02. 2014

  Нямам думи! Противен, елементарен и отмъстителен индивид! Не спря да хули Елен, а уж беше поискал прошка от жена си…сега пак ли ще иска прошка!? Опасен е и за себе си и за околните…подозирам че поръчва побой за всеки, към когото Елен е погледнала – пълен психопат.

 6. Маринела

  сеп. 02. 2014

  За първи път ли? И пред „Галерия“ , и пред Гала, сега пред Сашо Диков…Къде ли не е ходил да я оплюва? Гадняр е той, не е мъж!!!Нали още първия път уж я е разбрал, защо й се усуква? Тъпак!!!!! Няма по-гаден охлюв

 7. Lili Stoyanova

  сеп. 02. 2014

  аз съм на 67 години и с такова квазимодо не бих легнала

 8. Хахах

  сеп. 02. 2014

  Напротив много добра актриса е,щом може да върти поне 3 ма мъже едновремено,и Майонезко нямаше да се усети ако ме беше пуснал агенти

 9. meri

  сеп. 06. 2014

  Колко недостойно поведение! Този „кавалер“ наистина има проблем ъс савочувствието си. Каква полза да развява отношенията , представени само от неговата гледна точка. Пошло, злобно, елементарно и СМЕШНО. Бил си с някой, обичал си го и сега го храчиш! Ужас! И за теи, които му дават трибуна????!!!!

Добавете коментар