Симона Загорова се ошишка драстично след изневяра на Симеон! (СНИМКИ + ПОДРОБНОСТИ)

Симона Загорова се ошишка драстично след изневяра на Симеон! (СНИМКИ + ПОДРОБНОСТИ)
3.2 (63.33%) 6 votes

Симона Загорова не спира да се тъпче, заприлича на леличка!

Щерката на Глория – Симона Загорова ошашави всички с наедрялото си до неузнаваемост тяло. Младото момиче се ошишка така, че в момента прилича на лелка, а очевидци разкриха, че не спира да се тъпче. Причината за драстичното надебеляване на Симона Загорова обаче се оказа далеч по-сериозна от неконтролируем апетит. Гаджето й Симеон й сложило рога, което сринало тийнейджърката, научи Kliuki.bg.

Днес родителката на Симона – Глория, публикува на официалната си страница във Фейсбук снимки с дъщеря си и известната диетоложка доктор Емилова, които шокираха тотално феновете й. На снимките ясно се вижда, че Симона Загорова е точно два пъти по-дебела от Глория, като само преди няколко месеца тялото й бе съвършено.

Симона Загорова

Симона Загорова надебеля до неузнаваемост

„Симона прихвана от типичното за много жени напълняване вследствие на огорчение и любовна мъка. Достатъчно често сме го виждали по филмите – жената хваща гаджето в изневяра, изпада в депресия и единственото, което я спасява, са купищата шоколад, сладолед, чипсове и прочие дивотии, с които си набавя необходимите ендорфини. Същото е и при Симона Загорова, тя не е по-различна от нормалните момичета, макар да е дете на известни родители„, коментират близки до щерката на Глория.

Те разкриха, че половинката на Симона Загорова – Симеон, й бил сложил рога по време на типично „мъжки“ купон в столична дискотека. Докато Симона Загорова не го държала под око, младичкият хубавец станал обект на засилен интерес от страна на различни подпийнали девойки и в крайна сметка си тръгнал с привлекателна блондинка.

Симона Загорова е станала двойна след любовната мъка

Симона Загорова е станала двойна след любовната мъка

Разбира се, в нощните клубове и стените имат очи. „Услужливи“ познати побързали да уведомят Симона Загорова за заварката на гаджето й като дори предоставили непоклатими доказателства – снимки от свалката на Симеон, направени с мобилен телефон.

Не се знае дали Симона Загорова е изплакала мъката си на Глория, но е ясно, че ще успее да възстанови фигурата си чак, когато постигне необходимото спокойствие на духа. А дали ще съумее да прости на Симеон и да продължи с него, това идните дни ще покажат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар