Ето защо Анелия изглежда така зашеметяващо всеки един ден!

Да, красотата понякога идва даром, но нищо не се поддържа даром. Анелия е от онези жени, които постоянно искат да изглеждат зашеметяващо и наистина го постига. Постига го обаче с цената на много труд във всеки свой ден. Ани тренира усилено и се вижда по стегнатата й фигура.

Анелия бяга на стадиона поне по час дневно, запасена с бутилка вода и много енергия. Отделно фолк дивата прави и много коремни преси по време на своята тренировка.

[caption id="attachment_324529" align="aligncenter" width="168"]Феноменалното тяло на Анелия буди възхищение Феноменалното тяло на Анелия буди възхищение[/caption]

Разбира се, такова тяло не се поддържа само и единствено с тренировки, тъй като не е тайна, че е от голямо значение е какво консумира организмът. Анелия избягва всякакви пържени храни, както и тестени изделия. Тя яде само два пъти на ден и никога не си позволява вторият път да бъде след 18:30 часа, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324531" align="aligncenter" width="168"]Ето така Анелия се забавлява на своите тренировки Ето така Анелия се забавлява на своите тренировки[/caption]

Анелия заслужава похвала за усилията, които влага за тялото си, тъй като знаем какъв режим имат певиците и как е трудно да живеят като повечето хора. За тях денят и нощта са почти разменени, но това явно не пречи на Ани да поддържа страхотната си спортна форма.