Мария си имала своята техника за свалки още в Стара Загора!

Дребничката Мария се оказа доста оправна по отношение на мъжете. Навремето тя с лекота успя да завърти главата на Митко Пайнера, за да го прилъже да я измъкне от Стара Загора и да я направи топ изпълнител в Пайнер. После впримчи бившия си съпруг Димитър Андонов, чието място в момента заема Християн Гущеров.

Разликата между тях всички тях е голяма, а единствената им и особено важна прилика е, че са мулти милионери. Какво по-хубаво за Мария, която, както се оказа, си имала своите хитрини и техники за сваляне на мъже още от времето й на никому непозната заралийка. Това разкри сензационно бившо гадже на Мария, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324539" align="alignright" width="267"]Мария Мария омайвала мъжете с вкусни специалитети и особено нейната лучена супа[/caption]

Разказът на младият мъж е направо потресаващ и невероятен. Тъй като стана ясно, че Мария не съблазнявала мъжете с умения в кревата, изкусително пърхане с мигли и прочие, а с... лучена супа. Ако щете вярвайте, твърди бившият й.

"Който иска да вярва, а който не ще - негова си работа. Но Мария наистина беше свикнала да съблазнява мъжете с прословутата си лучена супа. Не случайно прякорът й в Стара Загора още е "Лучената кралица". Мария не спираше да се хвали с готварските си умения, като най-доброто от тях бе точно тази нейна супа от лук", разкрива младият мъж, топлил леглото на Мара Отварачката преди повече от 10 години, пише вестник "Всеки ден".

Мария се запознавала с този, който й грабне окото, казвала му няколко мили думи, а едва дни по-късно намирала начин да го покани в дома си, или да отиде в неговия, за да сложи престилката и да се развърти юнашки около печката.

"Под престилката дори обикновено имаше дрехи. Да не си помислите нещо - Мария не се съблича от първия път като това е и другата й тактика за омагьосване. Тя обича да си поиграе с плячката, преди да я изяде. Но, когато станете достатъчно близки, бъдете сигурни, че ще ви сготви нещо и без конец по себе си", споделя тайните на Мара Отварачката бившият й.

Дали Мария е запазила това си отношение и дали така изкусно върти черпака и за Християн Гущеров, това само той си знае. Като гледаме как се бори с килограмите обаче, явно Мария не е изгубила отличните си кулинарни умения.