Приказно: Виж влюбените Антония Петрова и Бередин в Бевърли Хилс! (МНОГО СНИМКИ)

Приказно: Виж влюбените Антония Петрова и Бередин в Бевърли Хилс! (МНОГО СНИМКИ)
5 (100%) 4 votes

Антония Петрова едва не предизвика задръстване на един от булевардите!

Хубавата Мис България и Мисис Русия Антония Петрова бе на косъм да предизвика задръстване на един от булевардите в квартала на богатите Бевърли Хилс. Докато родната красавица си правила снимки за спомен от мястото, шофьорите на автомобили така се вторачили в дългите й крака, че аха да катастрофират, научи Kliuki.bg.

Антония Петрова

Антония Петрова и Александър Бередин са пример за стабилно семейство

Антония Петрова и съпругът й Александър Бередин отлетяха за САЩ заради присъствието на прекрасната българка в престижния конкурс Мисис Америка. Антония Петрова бе специален гост на събитието и не може да скрием, че доста от претендентките за короната са я гледали със зле прикрита завист. Но българското си е българско и това е.

Докато бяха зад океана, Антония Петрова и Александър Бередин не пропуснаха да се насладят на всеки един миг от пребиваването си там и разбира се, увековечиха почивката си в многобройни снимки.

„Антония Петрова направи само една груба грешка в Америка. Пусна се по възкъси панталонки, а не биваше да го прави, това си е направо кощунство. Като се има предвид, че доста американки отговарят на „комплимента“ БЕЛА И ДЕБЕЛА, „наглостта“ на Антония да показва прекрасните си крака, е наистина голяма“, приятелски се шегуват познати на хубавата българка.

Най-интересното в цялата история около Антония Петрова обаче не е нито конкурсът Мисис Америка, нито зашеметяващите й крака, а любовта. Фактът, че след толкова години заедно Александър Бередин продължава да я гледа в очите с онзи особен поглед, присъщ единствено на влюбените, е показателен.

Красота и изящество

Красота и изящество

Типична красавица от Бевърли Хилс

Типична красавица от Бевърли Хилс

Щастливи заедно

Щастливи заедно

Хей, Тони, ще направиш задръстване!

Хей, Тони, ще направиш задръстване!

Българското си е българско - хубавица!

Българското си е българско – хубавица!

Явно самата Антония Петрова се е научила да отдава значение само на истински значимите неща в живота си и да оставя далеч зад гърба си ежедневните дози помия, с които се опитват да я заливат злите езици и жълти вестници. И, както се вижда, идеята й е доста успешна.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

6 коментара по “Приказно: Виж влюбените Антония Петрова и Бередин в Бевърли Хилс! (МНОГО СНИМКИ)”

 1. Име (задължително)

  сеп. 03. 2014

  Groznica

 2. eee

  сеп. 03. 2014

  Тази други дрехи няма ли, та все с тези се е снимала… ИЛи не й се давали пари за хотел и е отишла за 1 ден, колкото да се снима..хахах

 3. серко

  сеп. 03. 2014

  тая набедена красавица……

 4. Милена Ортакчийска

  сеп. 04. 2014

  Ееееех,стига завист,стига злоба. Ако са щастливи заедно – нека са щастливи. Много ли е трудно да се напише,,Да са живи и здрави,,.

 5. mda

  сеп. 04. 2014

  Горката, доста се опропасти с тези пластики, но въпреки това не е грозна. Много момичета в България за съжаление биха направили всичко възможно, за да имат нейния начин на живот … а и външност. Да, защото имаме много известни хора в БГ със 100 пъти по-лоша визия, а и Тоца не е грозна. Може блондинки, силиконки и т.н. да не са по вкуса ви, но цялото това омаскаряване вече мина границата на нормалното.

 6. Име (задължително)

  сеп. 05. 2014

  Кроки

Добавете коментар