Антония Петрова едва не предизвика задръстване на един от булевардите!

Хубавата Мис България и Мисис Русия Антония Петрова бе на косъм да предизвика задръстване на един от булевардите в квартала на богатите Бевърли Хилс. Докато родната красавица си правила снимки за спомен от мястото, шофьорите на автомобили така се вторачили в дългите й крака, че аха да катастрофират, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324543" align="alignright" width="200"]Антония Петрова Антония Петрова и Александър Бередин са пример за стабилно семейство[/caption]

Антония Петрова и съпругът й Александър Бередин отлетяха за САЩ заради присъствието на прекрасната българка в престижния конкурс Мисис Америка. Антония Петрова бе специален гост на събитието и не може да скрием, че доста от претендентките за короната са я гледали със зле прикрита завист. Но българското си е българско и това е.

Докато бяха зад океана, Антония Петрова и Александър Бередин не пропуснаха да се насладят на всеки един миг от пребиваването си там и разбира се, увековечиха почивката си в многобройни снимки.

"Антония Петрова направи само една груба грешка в Америка. Пусна се по възкъси панталонки, а не биваше да го прави, това си е направо кощунство. Като се има предвид, че доста американки отговарят на "комплимента" БЕЛА И ДЕБЕЛА, "наглостта" на Антония да показва прекрасните си крака, е наистина голяма", приятелски се шегуват познати на хубавата българка.

Най-интересното в цялата история около Антония Петрова обаче не е нито конкурсът Мисис Америка, нито зашеметяващите й крака, а любовта. Фактът, че след толкова години заедно Александър Бередин продължава да я гледа в очите с онзи особен поглед, присъщ единствено на влюбените, е показателен.

[caption id="attachment_324544" align="aligncenter" width="185"]Красота и изящество Красота и изящество[/caption] [caption id="attachment_324545" align="aligncenter" width="200"]Типична красавица от Бевърли Хилс Типична красавица от Бевърли Хилс[/caption] [caption id="attachment_324546" align="aligncenter" width="200"]Щастливи заедно Щастливи заедно[/caption] [caption id="attachment_324547" align="aligncenter" width="300"]Хей, Тони, ще направиш задръстване! Хей, Тони, ще направиш задръстване![/caption] [caption id="attachment_324548" align="aligncenter" width="300"]Българското си е българско - хубавица! Българското си е българско - хубавица![/caption]

Явно самата Антония Петрова се е научила да отдава значение само на истински значимите неща в живота си и да оставя далеч зад гърба си ежедневните дози помия, с които се опитват да я заливат злите езици и жълти вестници. И, както се вижда, идеята й е доста успешна.