Скандал! Диляна Попова през сълзи: Как посмя да предаде детето си?!

Скандал! Диляна Попова през сълзи: Как посмя да предаде детето си?!
4.4 (88.57%) 7 votes

Диляна Попова никога не е била по-бясна, изплака пред приятелки!

Хубавата Диляна Попова ще роди всеки момент. До появата на бебчето й на бял свят остават едва две седмици, но радостта й бе помрачена от нещо отвратително, което тя не очакваше. Това разкриха близки до Диляна Попова приятелки, пред които моделката изляла яда си и дори се разплакала от безсилие.

Диляна Попова

Диляна Попова тотално се разочарова от Асен Блатечки

Това, че Асен Блатечки и Диляна Попова няма да останат заедно и да отгледат детето си като едно семейство, е ясно отдавна. Още преди месец Асен Блатечки се прибра при семейството си – щерка си Катя и благоверната си Катерина Горанова, но двамата с Диляна Попова се бяха разбрали да се грижат за бебчето, макар и разделени, припомня Kliuki.bg.

Какъв бил ужасът на Диляна Попова обаче, когато вчера научила, че бащата на детето й няма да присъства на раждането му. Оказа се, че точно около дните на термина Асен Блатечки изобщо няма да е в София, а в отдалечен край на България, при това със самата Катерина Горанова, пише вестник „Ретро“.

Двамата работят заедно по първия филм с режисура на Асен Блатечки – „Люси“, а работата им по него ги сближи сякаш отново.

Това, че Асен Блатечки пренебрегва раждането и детето си обаче, вбеси тотално Диляна Попова. Бременната манекенка, която тези дни се завръща от морето, буквално щяла да помете всичко наоколо, а виковете й се чували поне на сто метра.

„Глупак! Как посмя?! Как посмя да направи това и да предаде детето си?! На снимки бил, глупости! Кои снимки са по-важни от сина ти?!“, крещяла Диляна Попова пред близки приятелки и дори се разплакала, но по-скоро от яд, отколкото от мъка по Асен Блатечки.

Минути по-късно обаче Диляна Попова се поуспокоила и троснато заявила, че Асен Блатечки изобщо не й трябва. „Както ще гледам детето си сама, така и ще го родя сама. Мъж не ми е нужен! Да си гледа работата и живота!“, отсякла хубавицата Диляна Попова.

Остава да видим дали Асен Блатечки наистина ще сглупи дотам, че да пропусне раждането на бебето си, или все пак акълът ще му дойде и ще направи това, което е единственото редно нещо в случая.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

5 коментара по “Скандал! Диляна Попова през сълзи: Как посмя да предаде детето си?!”

 1. Марая

  сеп. 03. 2014

  Лъжете, както винаги.

 2. семеен мъж

  сеп. 04. 2014

  Какво дете е предал!? Нима не е редно да е при ЗАКОННАТА СИ СЪПРУГА и ЗАКОННО ДЕТЕ!!! Кръсти се , че не е поискал ДНК тест!

 3. Кокона

  сеп. 04. 2014

  Това е личен избор на Блатечки. Г-ца Попова какво очаква от този семеен мъж, да си е намерила капака.Поздравявам Блатечки, за това, че се е осъзнал, защото такива като Деляна са много на път и под път, но семеѝството е наѝ-важно.

 4. оффф

  сеп. 04. 2014

  Дами, грешката ви е да си мислите, че Асен има семейство. Такива мъже като него нямат никога семейство. Жена му се води тази, която казва добре, мълчи си и си обръща главата на другата страна. С други думи, тази която е съгласна да бъде унижавана цял живот. Диляна не е нито първата, нито последната, с която Асен ще си играе на семейство. Жалко за всичките му деца, които ще ги разсее наляво и надясно. А това за законното дете е просто зла шега, нали?

 5. Име (задължително)

  сеп. 05. 2014

  Жена му си го е купила , без нея той е нищо и един свестен ангажимент няма да си намери да не говорим за „негов филм“ жалък е !!!

Добавете коментар