Ивана постигна върховно чудо и вече изглежда далеч по млада! Даже приятелките й трудно я разпознават!

Вече много години Ивана се бори с килограмите, но най-после положи усилия и за своето лице. Все още е приятно закръглена дама, но пък отново се върна на 40-годишна възраст. Това твърдят всичките й познати, които са общували с нея напоследък, а причината е в чудна напитка, която певицата пие редвоно от три месеца насам, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324590" align="alignright" width="300"]Ивана постигна чудото и свали 5 години от визията си Ивана постигна чудото и свали 5 години от визията си[/caption]

Тайната на Ивана се съдържа в червеното вино. То има невероятни съставки, които не само подобряват здравето на човек, но и водят до подмладяването на визията му. Ресвератролът в него стимулира производството на колаген, което поддържа кожата гладка и еластична. По този начин се връща младостта на повяхналата кожа.

Ивана пие червено вино всеки ден с по чаша на вечеря. За тези три месеца така и не си е позволила да превиши дозата, тъй като това й е забранено от диетолога й. Разбира се, тя не консумира никакъв друг алкохол, а и е намалила храната. Най-големият ефект от редовното пиене на червено вино обаче си остава подмладяването, при това значително.

Фолк дивата се е решила на тази стъпка заради любовта. От известно време Ивана се вижда с по-млад от нея мъж и явно иска да стои по-адекватно до него.