Брад Пит и Анджелина Джоли се опозориха

Брад Пит и Анжелина Джоли, най-желаната холивудска двойка, отново излъгаха многобройните си фенове. Красивите и най-одумвани звезди продадоха правата за най-интимното си събитие за цели два милиона долара. Новобрачното семейството мина по „тънката лайсна”, като се охарчи за заветната брачна церемония едва със сто бона, но за сметка на това успя да сложи в банковите си сметки грандиозната сума от два милиона долара, разкри HotArena.net.svatba

Парите ги спечелиха ден след като продадоха правата на сватбата им инкогнито на световноизвестни списания. Брад Пит и неговата половинка прелестната Анджи докрай настояваха, че не вярват в остарялата брачна институция и няма да отидат до олтара. Двойката, която живее заедно вече повече от осем години, направи точно обратното, припомня Kluiki.bg.

На скрита сватбена церемония двамата невероятни артисти Брад Пит и Аджи си казаха заветното „да” пред едва двадесетина най-близки приятели и роднини. Холивудските легенди с това прекратиха спекулациите къде и кога ще узаконят връзката си. Специалният ден за двойката бе осъществен в любимото им жилище, което закупиха наскоро. Това е невероятно разкошния френски замък Шато Миривал, заобиколен от приказна природа.

До олтара чаровната булка Анджелина Джоли бе придружена от най-големите си синове. В ролята на шаферки се превъплътиха двете щерки на двойката, а пръстените държаха най-малките представители на звездната династия. Двойката има шест деца, като трите от тях са осиновени. 39-годишната Анджи има два брака зад гърба си, а 50-годишния й съпруг се е женил за колежката си Дженифър Анистън.

Актьорското семейство дори се зарече, че няма да допусне никой фотограф да ги снима в най-важния ден от живота им. И това се оказа „прах в очите”. Само дни след събитието те продадоха правата си, сватбата им изтече в нета, а те забогатяха и от това. Двамата пак се кълнат, че няма да има меден месец. Поне докато не заснемат новия си съвместен филм, режисиран от красивата Анджелина Джоли.

Е, за второто вярваме, но едва ли Брад Пит и Анджелина Джоли ще дочакат края на снимките. И няма в паузите да отлетят до някое екзотично местенце, след което да забогатеят и от тези кадри.