Вече е ясно защо Симона Загорова се счита за красавица в училище

Вече е ясно защо Симона Загорова се счита за красавица в училище
5 (100%) 3 votes

Симона Загорова се смята за една от най-красивите в своето училище!

Стана ясно защо Симона Загорова е сред най-харесваните момичета в училище. Причината не е само в популярността й, дошла покрай Глория, а в липсата на голяма конкуренция, научи Kliuki.bg. Мони бие почти всички без никакви усилия, твърдят младежи, които се движат в нейните среди.

„Няма хубави момичета при нас. Симона е една от малкото такива. Затова все се оглеждаме за по-големи жени.“ – споделя през смях един от съучениците на Загорова.

Симона Загорова (вляво) наистина е доста над своите приятелки

Симона Загорова (вляво) наистина е доста над своите приятелки

Сърцето на Мони обаче е заето от дълго време. Щерката на Глория е обвързана със Симеон Данев, който е година по-голям от нея. Симона Загорова изглежда лудо влюбена в него. Самата й майка го потвърди доста пъти вече.

Симеон и Симона - любов без край

Симеон и Симона – любов без край

Симона определено не изглеждаше така добре по време на детството си, тъй като тогава приличаше повече на баща си Илия. С навлизането в тийнейджърската възраст обаче момичето започна да придобива все повече визуални черти и от майка си, което я превърна в красавица, поне в училището й. Очаква се с годините Симона Загорова да се разхубавява още повече, както се случи със самата Глория.


Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Вече е ясно защо Симона Загорова се счита за красавица в училище”

  1. 1598

    сеп. 03. 2014

    Абе вие бълнувате ли или сте си забравили очилата? За каква красота става въпрос? Това момиче е толкова антипатично, изглежда поне с 10 години по стара. Нито грима, нито косата не могат да променят излъчването на тъпо и ограничено мозъче без нито една гънка. Каквато е майката такава е и дъщерята…

  2. жужа

    сеп. 03. 2014

    съвсем безлична е! ако не е дъщеря на Глория никой няма да я забележи, при това е доста трътлеста, въпреки диетите

Добавете коментар