Малина разби всякакви представи за възраст и визия! Двете очевидно не са особено свързани, а всичко е до самия човек!

Фолк дивата Малина винаги се е славела с уникална фигура, присъща на професионалните танцьорки. Да, певицата тренира танци, но не само това е причината да изглежда така перфектно. Истината е, че зад цялото това невероятно 47-годишно тяло стоят много тренировки и здраво потене във фитнес залата. Самата тя го разкри във Фейсбук, видя Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324625" align="alignright" width="300"]Ето я 47-годишната Малина във фитнеса Ето я 47-годишната Малина във фитнеса[/caption]

Естествено, само с тренировки не се получава съвършената женска фигура. Малина води изключително здравословен начин на хранене. Тя е изключила от менюто си всички газирани напитки, както и тестените изделия. Фолк дивата обаче не е изключила калорични храни като месните и млечни продукти, както и сладките. Тя винаги е защитавала мнението, че за да бъде здрав един човек, той трябва да приема всички необходими хранителни вещества. Количествата им обаче са тези, които трябва да се регулират максимално добре.

Просто не е никак за вярване, че жена на 47 години може да има подобно тяло. Много от известните личности по света изглеждат добре на тази възраст, но уникалното при Малина е, че фигурата й не само е перфектна на визия, но и много стегната. Като добавим и здравословния й начин на живот, спокойно можем да дадем на певицата още доста години живот.