Зловещо разкритие: Емилия убила 3 свои неродени деца заради Коко Динев!

Зловещо разкритие: Емилия убила 3 свои неродени деца заради Коко Динев!
4.5 (90%) 4 votes

Никой не е предполагал каква тъмна история крие любовта на Емилия и Коко Динев!

Привидно перфектното семейство на Емилия, Коко Динев и сина им Иван, крие толкова мрачна и тъмна тайна, за каквато никой не беше предполагал. Днес обаче се разкри, че семейство Диневи не е трябвало да бъде тричленно, а шестчленно. Да, това е самата истина, разкрита от близки до Коко Динев източници. Които разказаха зловещата тайна на Емилия и Коко Динев.

Емилия

Емилия премахнала цели три свои и на Коко Динев неродени деца

Миловидната Емилия убила цели три свои неродени деца по нареждане на Коко Динев и то далеч преди двамата да се обявят официално като двойка. Първият път, в който Емилия заченала от Коко Динев, бил през далечната 2005-та година, когато тя станала любовница на милионера. Без да се интересува нито, че той е женен за Анелия, нито, че тя е съпруга на митничаря Красимир Димов, съобщи вестник „Всеки ден“.

Без много да му мисли, Емилия признала на Коко Динев и двамата веднага решили да махне бебето, което не им отървало. Емилия обаче продължила да мачка чаршафите на бизнесмена и ето, че през 2007-ма година отново надула корема. Решението на Коко Динев и тогава било същото – веднага абортирай!

Върхът на абсурда е, че третата бременност на Емилия се случва само няколко месеца след втория й аборт през 2007-ма година. Но тогава тя действа като по учебник. Вече е свикнала и съвсем рутинно посещава клиниката, в която премахва и третото си неродено дете.

„Това обаче далеч не е всичко. Коко Динев не искаше Емилия да ражда и сина им Иван. Тогава обаче тя се възпротиви, тъй като лекари я бяха предупредили, че с толкова много прекъснати бременности, може да няма никога повече деца. Коко дори от това не се трогна. Спасението на Емилия беше новината, че е бременна с момченце. Само идеята за мъжки наследник накара Коко Динев да позволи раждането“, разказват шокиращия разказ близки до фамилия Диневи.

Днес малкият Иван е на 7 годинки, а татко му го обожавал. Емилия не можела да повярва, че с него е станала подобна огромна промяна и сияела от щастие. И сякаш отдавна била забравила мъките, причинени й от Коко Динев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Зловещо разкритие: Емилия убила 3 свои неродени деца заради Коко Динев!”

  1. Сербез Пиперлийска

    сеп. 04. 2014

    Глупости! Полът на детето се узнава в месец от бременността, когато нейното прекъсване ще е опасно за майката. Така че едва ли Кокото Динев е чакал да се потвърди мъжка рожба, за да разреши великодушно раждането му. Защото, ако дори беше момиче- то щеше да е твърде късно за аборт. Едва ли Коко е изрод да настоява, въпреки това.

  2. Име (задължително)

    сеп. 05. 2014

    MISLIA 4E E TO4NO IZROD!!!OSOBENO AKO E VAIRNO I ZA POBOISTATA KAKTO 4ESTO SE PI6E!!!

Добавете коментар