Бориса Тютюнджиева изуми всички: Виж как се стопи! (СНИМКИ)

Бориса Тютюнджиева изуми всички: Виж как се стопи! (СНИМКИ)
4.5 (90%) 6 votes

Бориса Тютюнджиева е отслабнала с поне 6 килограма, обясняват приятелки!

Чаровното лице от „Къртицата“ и тази, която завъртя главата на Андрей Арнаудов – Бориса Тютюнджиева, направи пълна промяна със себе си. Красавицата винаги се е радвала на умопомрачителни мерки, но днес направо се е стопила. Бориса Тютюнджиева е отслабнала с поне 6 килограма за нула време, а всички около нея не могат да я познаят. Това разкриха приятелки на хубавицата с див характер.

Бориса Тютюнджиева

Най-новата снимка на влюбената Бориса Тютюнджиева във Фейсбук

Видели очевадната промяна в Бориса Тютюнджиева, злите езици моментално съчиниха историята, че тя вехне заради проблеми във връзката си с Андрей Арнаудов, който се държал страшно лошо с нея. Продуцентът бил свикнал да раздава команди на всичките си гаджета и Бориса Тютюнджиева не правела изключение. Нервите й били опънати до краен предел, затова тя престанала и да се храни.

Тази версия обаче е всичко друго, но не и достоверна, научи Kliuki.bg. Истината е, че влюбеният до уши Андрей Арнаудов се държи с Бориса Тютюнджиева като с повече от кралица дори. Бориса получава всичко, което поиска от съдружника на Иван Христов и е все по-щастлива.

„Бориса е толкова хлътнала, че не яде, но не от нерви, а защото като всяка влюбена иска да изглежда максимално добре за половинката си. Тя започна да прави всевъзможни диети и постоянно се гледа в огледалото, да не би да изглежда дебела. Бориса дебела – как си го представяте това?!“, коментират през смях нейни приятелки.

Бориса отслабна значително от Къртицата насам

Бориса отслабна значително от Къртицата насам

И дори разкриват, че самият Андрей Арнаудов е взел в ръце нещата и буквално е забранил на Бориса Тютюнджиева да пази диети. Той все по-често я грабвал с колата и я водел в различни скъпи ресторанти, където менюто било избирано от самия него.

Но е страшно щастлива с Андрей

Но е страшно щастлива с Андрей

Дали скоро няма да има сватба?!

Дали скоро няма да има сватба?!

„Бориса е красавица, но Андрей си я предпочита по-апетитна. Няма да се ръби в кокали, я?! Погледнете на какво заприличаха разни от рода на Преслава, Галена и прочие – не са хора, а живи привидения. Андрей няма да позволи това да се случи и с Бориса“, убедени са дружките на Бориса Тютюнджиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар