Оттук нататък Алисия и Ники Михайлов надали ще са пример за възхищение!

Години наред Алисия и Ники Михайлов бяха пример за възхищение у много хора. Ники Михайлов спаси певицата от самота и депресия след като бе зарязана позорно от Валери Божинов и отгледа сина й Валерко като свое собствено дете. Всичко това е наистина благородно и говори, че Ники Михайлов наистина обича Алисия.

Дали обаче това може да се каже за самата нея, предвид разкритието, което излезе наяве днес?! Източници довериха, че откакто е с Ники Михайлов, Алисия категорично е спряла да дава и лев за своите проекти. Песни, видеоклипове, гримьори и тоалети - за всичко това искала пари от Ники Михайлов, който без да му мисли много, я финансирал за всичко, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324664" align="alignright" width="300"]Алисия Алисия смуче пари от Ники Михайлов като прахосмукачка[/caption]

Последният пример бил с новата фотосесия на Алисия, правена на луксозна яхта, където Ники Михайлов олекнал с повече от 10 000 лева - само за стилистите и гримьорите на Алисия и за тлъстия хонорар на фотографа, който самата тя си избрала, пише вестник "Всеки ден".

"Вярно е, че Алисия и Ники Михайлов са заедно от толкова много време и също е вярно, че нито веднъж не се е чуло тя да му изневери. Но пък кой би махнал с лека ръка и би се простил със златната си кокошка?! Алисия отлично знае, че няма да намери друг, който да държи на нея толкова, колкото Ники Михайлов, а и знае, че не е достатъчно красива, за да смята, че нов милионер не би я натирил като Валери Божинов заради Николета Лозанова. В цялата тая работа здраво намирисва на интерес от страна на Алисия - и то стабилен финансов интерес", коментират източниците, близки до самата Ася.

Според очевидците обаче, Алисия така добре обработвала и омайвала Ники Михайлов, че вратарят бил готов и сърцето си да извади и да й поднесе, ако тя поиска. Алисия дори успя да го убеди да заживеят заедно в Турция, където той ще играе, с което ще постигне пълното си финансово обезпечение, твърдят запознати.

"Кога ли Ники Михайлов ще се усети, че Алисия може и да има чувства към него, но повече обича банковата му сметка?!", шушукат вече из столицата.