Удари дъното: Новата изцепка на Мика Стоичкова втрещи всички! (СНИМКИ)

Удари дъното: Новата изцепка на Мика Стоичкова втрещи всички! (СНИМКИ)
5 (100%) 6 votes

Мика Стоичкова уж е в Маями, а не спира да ръси обиди към българите!

Поредната и най-нова изцепка на щерката на Христо Стоичков хвърли в потрес всички. Този път Мика Стоичкова наистина удари дъното с повече от злобното си и нафукано обръщение към българите.

На страницата си във Фейсбук Мика Стоичкова изля злобата си, като написа на сънародниците си следните „благи слова“.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова мина всички граници

„Ето ме! Гледайте ме! Аз обичам Маями. Изплакнете си очите в снимките ми, защото това ще е единственият ви начин да се докоснете „отблизо“ до прекрасния Маями. Разрешавам ви, от мен да мине! А сега си вземете и химикалчетата и започнете да дращите своите фекалии за мен. В крайна сметка ще и ще продължавате да сте тъпи като ъгъл“ – това са точните думи на Мика Стоичкова, предадени от самата нея към България, сякаш за „Добро утро“, научи Kliuki.bg.

С тази си постъпка Мика Стоичкова, която претендираше за естествено поведение, възпитание и европейски морални ценности категорично доказа, че самочувствието й е без абсолютно никакво покритие.

Друг е въпросът откъде са снимките, които Мика Стоичкова така усърдно публикува на стената си. Защото никой не може да докаже, че красивите изгледи от Маями, са снимани точно от нейната стая, а не от някой ресторант. И дали шикозната къща, пред която се щракна последно, не е собственост на богаташ, чиито обувки дори Мика Стоичкова не може да си позволи да почисти.

Мика не спира да се фука от Маями

Мика не спира да се фука от Маями

Припомняме, че столичен ежедневник преди дни разкри от достоверни източници, че Мика Стоичкова всъщност живее в едно от най-бедните и престъпни предградия на Маями, а не сред лукс и разкош, какъвто се опитва да представи на сънародниците си.

И да дразни българите със заядливи коментари

И да дразни българите със заядливи коментари

Все някой ден цялата истина ще излезе наяве, коментират познати на Мика Стоичкова, потресени от наглата й изцепка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

7 коментара по “Удари дъното: Новата изцепка на Мика Стоичкова втрещи всички! (СНИМКИ)”

 1. Lili Stoyanova

  сеп. 04. 2014

  приластената и изоставена Мика избива комплекси като обижда българите

 2. Пепи Джел

  сеп. 04. 2014

  пЪРВО НЕЕ КРАСАВИЦА ЗА ДА БЪДЕ С ТОВА КРАСИВО МОМЧЕ .вТОРО Е С ГОЛЯМА УСТА А НИКОЙ МЪЖ НЕ ХАРЕСВА ДА ЛАЯТ ГОЛЕМИТЕ УСТИ .

 3. кети

  сеп. 04. 2014

  горкичката! Тя е достойна за съжаление

 4. Joana Rubin

  сеп. 05. 2014

  стига вече с тези глупости. откъдето и да ги казва тези думи, все е права. да не би вие да сте по-богати от нея. стига с тая злоба. познавах майка й преди да се ожени Христо за нея. беше толкова добро момиче и искаше да го разкара, защото не знаеше, че той настина я харесва. ако не можете да помогнете с нещо на някой, поне не плюйте.

 5. Joana Rubin и тя не е по долу от нас с това нейно изказване! Не знам каква е майка и, но тя се е метнала цялата на баща си с просташките изцепки! Когато човек има да казва нещо на някого отива при него и му го казва лично, а не по този грозен начин по който тя се опитва да представи, че е повече от него! Ще ме извинявате, аз може и да не съм богата като нея и да не мога да стъпя в Маями, но възпитанието ми е повече от нейното!

 6. Име (задължително)

  сеп. 06. 2014

  Не съм чел тези изказвания на Мика Стоичковата, но ако приемем, че са истина, това нейно поведение изцяло ми напомня манталитета на баща и.
  Искам тук да споделя едно мое отдавнашно наблюдение. Аз съм обикновен човек на средна възраст. Съвременник съм на Христо Стоичков. Израстнал съм с музиката на Лили Иванова. Радвал съм се както на успехите на Стоичков, така и на творчеството на Лили Иванова. Уважавам много тяхната РАБОТА. Но, за съжаление, ще запомня изявите на тези двама души извън работата, само с тяхното мрънкане и недоволство по медиите. Те винаги се чувстват неоценени, на тях все им завиждат. Те са прекалено велики за мъничкия народец, и т.н. и т.н….
  В следствие на това, се улових, че постепенно започнаха да ме дразнят и двамата и че тяхното поведение заличава прекрасните резултати от работата им. Ето това е пример, как един човек може да бъде прекрасен професионалист, но когато няма благородно поведение пред медиите, може да развали цялото впечатление от работата си. Не знам защо се оплакват. Аз лично мисля, че хората достатъчно добре ги оценяват, поне повечето хора, които аз познавам. Те са едни от любимците на народа. Крайно време е да престанат с недоволството.
  Великият човек е преди всичко скромен. Има хиляди успели българи както тук, така и извън България, кото са направили наистина ценни за света неща, но никой от тях не е тръгнал да недоволства по медиите колко не е оценено величието му.
  А, що се отнася до Мика Стоичковата, ще кажа само, че, ако не беше дъщеря на Стоичков, никой нямаше да знае за нея в България, особено като се има пред вид каква огромна връзкарщина цари навсякъде, особено по медиите където тя се изявяваше.

 7. Hili

  сеп. 06. 2014

  Забравих да си напиша „nick“-а

Добавете коментар