Съседи на Слави Трифонов: Да живееш до него е все едно да си в Ада!

Съседи на Слави Трифонов: Да живееш до него е все едно да си в Ада!
4.8 (96%) 5 votes

Комшиите на Слави Трифонов от столичния бул. „България“ масово се изнасят!

В истински ад се е превърнал живота на каръците, имащи нещастието да съжителстват рамо до рамо със Слави Трифонов. Това заявиха самите столичани, живеещи на бул. „България“, където Дългия обитава огромен апартамент в нова и модерна кооперация.

Хората се вдигнаха на бунт и изплакаха мъката си пред вестник „Уикенд“ като споделиха, че много от тях са се видели принудени да продадат жилищата си, а други тепърва се канят да го направят. Тъй като да живееш до Слави Трифонов било все едно да живееш в Ада.

Слави Трифонов

Съседите на Слави Трифонов не издържат до него и минута повече

„Не преувеличаваме изобщо. Това е нещо страшно! Слави Трифонов се държи като Великия Император и ни тормози почти всяка нощ“, разкриват съседи на шоумена, който стигнал дотам, че пращал мутрите си да им спират тока.

Слави Трифонов бил болезнено чувствителен към всякакви звуци и вдигал невъобразими скандали ако чуе музика или гласове, пък било то и далеч преди 22 часа вечерта. В съседната до него кооперация имало бутиков хотел и ресторант, където вечер след вечер гардовете на Слави Трифонов били изпращани от него да вдигат скандали. А ако някой се осмели да не изпълни заповедите му и да не спре мигновено музиката, то шалтерът му бил дръпван от горилите.

Стигнало се дотам, че в ресторанта се запасили със свещи, които палели на клиентите си, когато височайшата особа на Слави Трифонов реши да ги остави на тъмно – ей така, както си седят и вечерят.

А съседите му се специализирали в запояване на кабели и работа с ел.-таблото, тъй като все някой от тях оставал в непрогледен мрак поне 1-2 пъти седмично.

„Това не се издържа, вярвайте ни! Какъв е този човек, че си позволява да дирибейства и да спира тока ни?! Да не говорим, че когато се прибира или излиза с джипа си, го прави с такава бясна скорост, че още малко и ще мине през бариерата. Щастливи са тези, които не са живели до Слави Трифонов“, коментират възмутени хората.

И се надяват Слави Трифонов час по-скоро да завърши строежа на новата си къща в елитния квартал „Делта хил“, да се премести там и най-после да си поемат въздух.

Коментари чрез Facebook

коментара

7 коментара по “Съседи на Слави Трифонов: Да живееш до него е все едно да си в Ада!”

  1. Daniela Gospodinova

    сеп. 05. 2014

    Какво толкова е направил човека,че иска като се прибере да му е тихо,уау какво престъпление…..Веднъж и аз съм го правила това с тока-в край на сметка никак не е приятно да се прибереш и някой да ти пусне чалгията със всичка сила-като искат висока музика ,да ходят на чалготеки,не да тормозят хората!

  2. Petya Dyakova

    сеп. 05. 2014

    Да тъка е . Всякой врещи пищи по-всяко време на денонощието кой когато му скимне никой с никого не се съобразява дали има малки деца, дали е обед или вечер… това по света никъде го няма и защото институциите тъка или иначе не си вършат работата Слави да им я свърши….

  3. Име (задължително)

    сеп. 05. 2014

    прав е

  4. Герита

    сеп. 05. 2014

    За тези,които дойдохте от провинцията /не от селата,защото се обиждате/,требва да знаете,че до 1990г.бул.България беше една обикновенна улица,с малко блокове и много частни къщи.Донякъде,а след това почваха боянските ливади. А сега какво стана? Откъде се намериха толкова селяндури да населят тази улица? И да не могат да се търпят?Прав е Слави,селяндури мръсни!!!!!!

  5. Име (задължително)

    сеп. 05. 2014

    Щото Слави си е баш кореняк Софиянец нали?

  6. deringer

    сеп. 06. 2014

    Слави е най-големия софиянец-ахахахаххахаха….

  7. Mitko Georgiev

    сеп. 06. 2014

    nagal selenin dosol ot poleto,i stanal 4ovek,

Добавете коментар