Това ли прави една опечалена родилка, Златке?! (ВИЖ СНИМКИТЕ)

Това ли прави една опечалена родилка, Златке?! (ВИЖ СНИМКИТЕ)
5 (100%) 3 votes

Постъпката на Златка Димитрова е меко казано неадекватна, коментират по форумите!

Златка Димитрова, която цяла България съжали след загубата на нероденото й бебе в 7-я месец, хвърли всички в размисъл с днешната си изцепка. Постъпката на Златка Димитрова е всичко друго, но не и адекватна на мъката й. В това са категорични потребители в мрежата.

Златка Димитрова шокира всички като постна поредната си снимка във Фейсбук, над която написа „Отново на път“ – сякаш някой умира да знае какво прави моделката във всеки един момент. Това обаче можеше да бъде загърбено, ако Златка Димитрова не бе заснела най-демонстративно тениската, с която е облечена.

Златка Димитрова

Златка Димитрова наистина прекали в поведението си, неадекватно е!

Бялата й блузка е със щампа на нарисувана красавица, а надписът е повече от показателен: „Прекалено красива съм! Благодаря ви…“. За тези, които не са наясно или са забравили, преди няколко години същата тази снимка на нарисувана хубавица и още няколко подобни красяха магистралата София – Пловдив като реклама на гуруто на Златка Димитрова – д-р Енчев.

„Страшно красива съм! Благодаря ви, д-р Енчев“, „Твърде красива съм, за да се трудя! Благодаря ви, д-р Енчев“ и още няколко такива текста бяха изписани на съответните билбордове, припомня Kliuki.bg.

Това, че Златка Димитрова и д-р Енчев са приятели, е ясно на всички и лошо няма. Но това ли беше най-подходящият момент, в който Златка да се изтипоса с тази смешна фланелка пред цялата страна, чудят се потребители.

Ето как се изтипоса опечалената хубавица!

Ето как се изтипоса опечалената хубавица!

„Това ли прави една опечалена родилка, Златке?! Не е нормално, пък кой каквото иска да говори! Първо не е нормално една страдаща жена, която е изгубила детето си, да пуска свои селфита през час във Фейсбук и да демонстрира измъчена физиономия. Един измъчен човек никога не прави така. Той се затваря в самота или с близките и изживява страданието си лично, а не я навира в очите на всички. А с тази блуза вече изби рибата напълно“, коментират снимката на Златка Димитрова възмутени дами в мрежата.

Сходните коментари са действително много и имат известно право. Щом дори самият Милен Цветков запита Златка Димитрова по време на участието й в предаването му, защо й е нужна цялата тази показност и непрестанно „спамене“ във Фейсбук.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Това ли прави една опечалена родилка, Златке?! (ВИЖ СНИМКИТЕ)”

  1. Galia Asenova

    сеп. 05. 2014

    Ex,CHE KLUKARSHTINA,NE GLEDAITE I NE CHETETE I NE SADETE ZA DA NE SADQT I VAS<KOI KAKVOTO ISKA DA SI PRAVI >ZLOBARI………….

  2. pppp

    сеп. 05. 2014

    Ama che glupava statiq zaradi nqkakva si teniska

Добавете коментар