Саня Борисова проговори: Видях ги! Свършено е

Саня Борисова проговори: Видях ги! Свършено е
4.3 (86.67%) 6 votes

Саня Борисова не иска и да чува за голямата си любов Ники Илиев, който я предаде!

Прелестната Саня Борисова вече е сама. Макар и без развод красивата актриса вече не живее с любимия си Ники Илиев, за когото се омъжи преди няколко години. Саня Борисова бе най-нагло предадена от актьора и режисьор, и го изхвърли от общия им дом. Това разкриха близки до семейството й източници пред вестник „Всеки ден“.

Ники Илиев от доста месеци изневерявал на Саня Борисова с 19-годишна студентка, с която се свалили по време на негови лекции по „Кинорежисура“. Младото момиче завъртяло главата на Ники Илиев дотам, че той започнал системно да лъже Саня Борисова и да кръшка със студентката буквално през вечер.

Саня Борисова

Саня Борисова видяла с очите си изневярата на Ники Илиев

Почти до края Саня Борисова не вярвала на приказките на приятелите им, които се опитвали да й отворят очите, тъй като била убедена в любовта на Ники Илиев към нея. Постоянните закъснения и импровизирани командировки обаче накарали Саня Борисова да експериментира и един ден да посети университета, в който съпругът й чете лекциите си.

„Видях ги. Видях ги с очите си и се отвратих. Как посмя да ми го причини и то с тази пикла?! Свършено е! Край с брака ни, край с всичко!!! Този мъж е минало“, през сълзи изплакала Саня Борисова на своите верни приятелки, споделят те. А и всичките й познати я подкрепили напълно в решението и застанали зад нея.

Вече няколко седмици Ники Илиев и Саня Борисова живеят отделно, а тя е събрала всичкия му багаж и му го запокитила в лицето. Режисьорът се е настанил в столичен хотел като не криел надеждата, че все пак Саня Борисова ще успее да му прости и отново ще се съберат.

„Това няма да се случи. Саня не я задържа вече нищо при него, още повече, че нямат и деца. Доверието й към Ники Илиев умря окончателно и няма да му прости, ако ще и седмици наред да спи на изтривалката й“, категорични са дружките на Саня Борисова, пред които тя продължава да изплаква мъката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

3 коментара по “Саня Борисова проговори: Видях ги! Свършено е”

 1. Преди 2 седмици бяха заедно във Варненско заведение

 2. Nadezhda Ovcharova

  сеп. 05. 2014

  Може би е театро…Преди известно време бях заедно с тях на летището във Виена беше около 21-22 часа тъмно, а тя със слънчеви очила да не я познаят евентуално и да и досаждат глупава работа….голямо самочувствие

 3. Anna

  сеп. 05. 2014

  Още като разбрах че се женят казах че това ще стане.Просто го пречъствах.

Добавете коментар