Венета Райкова се удави в алкохол, защото няма пари

Венета Райкова се удави в алкохол, защото няма пари
3 (60%) 2 votes

Венета Райкова не се радва на добри дни! След напускането на „Горещо“, всичко за нея върви надолу!

Клетата Венета Райкова продължава да удавя мъката си в алкохол. Това е тенденция, която започна още миналия месец, след като цялото семейство се завърна от Гърция, където прекара една ползотворна почивка. Връщайки се в България, Венета разбра жестоката истина, че никоя телевизия не иска да купи проекта, който е направила за ново предаване. Това я накара да посегне към чашката, което продължава до ден днешен.

Венета Райкова се пропи заради липса на пари

Венета Райкова се пропи заради липса на пари

В момента Венета Райкова е с доста ограничени финасови средства, в сравнение с това, което имаше преди, научи екипът на Kliuki.bg. Тя и Тишо са без работа и ако положението не се промени скоро, семейството рискува да има много големи проблеми. Засега двамата имат спестявания, които харчат, но това е временно положение.

Познати на Венета Райкова твърдят, че тв водещата напоследък постоянно е с чаша в ръка, което е доста тревожно. Лошото обаче е, че и мъжът й си пада по пиенето, което цяла България помни от изявите му в „Биг Брадър„. Затова няма кой да спре Венета към деградацията, ако скоро не си намери работа.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Венета Райкова се удави в алкохол, защото няма пари”

  1. първи коментатор

    сеп. 06. 2014

    Добра новина! Телевизиите са поумнели.

Добавете коментар