Венета Райкова не се радва на добри дни! След напускането на "Горещо", всичко за нея върви надолу!

Клетата Венета Райкова продължава да удавя мъката си в алкохол. Това е тенденция, която започна още миналия месец, след като цялото семейство се завърна от Гърция, където прекара една ползотворна почивка. Връщайки се в България, Венета разбра жестоката истина, че никоя телевизия не иска да купи проекта, който е направила за ново предаване. Това я накара да посегне към чашката, което продължава до ден днешен.

[caption id="attachment_324766" align="alignright" width="300"]Венета Райкова се пропи заради липса на пари Венета Райкова се пропи заради липса на пари[/caption]

В момента Венета Райкова е с доста ограничени финасови средства, в сравнение с това, което имаше преди, научи екипът на Kliuki.bg. Тя и Тишо са без работа и ако положението не се промени скоро, семейството рискува да има много големи проблеми. Засега двамата имат спестявания, които харчат, но това е временно положение.

Познати на Венета Райкова твърдят, че тв водещата напоследък постоянно е с чаша в ръка, което е доста тревожно. Лошото обаче е, че и мъжът й си пада по пиенето, което цяла България помни от изявите му в "Биг Брадър". Затова няма кой да спре Венета към деградацията, ако скоро не си намери работа.