Кобрата се намира на кръстопът в своя живот! Да вземе Андреа или да остане сам?!

Кубрат Пулев все още не иска да се жени и не се знае дали някога ще пожелае. Той е съобщил новината на Андреа, която се надяваше да се омъжи за Кобрата, ако той стане световен шампион. Боксьорът бе обявил именно това, но сега явно е размислил и не иска сватба в скоро бъдеще. Той обаче не крие, че обича лудо Андреа и именно тя е голямата любов на живота му.

[caption id="attachment_324776" align="alignright" width="300"]Кобрата още не иска брак, Андреа е съсипана Кобрата още не иска брак, Андреа е съсипана[/caption]

"Бракът е сложно нещо, понякога даже безсмислено. Ако има любов, няма нужда от подписи. Да, обичам те много, но защо да го доказвам с подпис?" - са били думите на Кобрата към Андреа, разкрива достоверен източник.

Разбира се, всяка жена мечтае от малка да бъде булка и затова думите на Кубрат Пулев няма как да са се харесали на Андреа. Фолк дивата засега си мълчи за всичко около личния й живот, но истината е, че тя иска една грандиозна сватба. Нещо, което скоро явно няма да й бъде осигурено.

Кобрата и Андреа имат наистина невероятна любов, която обаче може да бъде развалена заради темата "брак". Жалко.