Деси Банова ни е позната като красивата синоптичка от Нова ТВ!

Оказа се обаче, че малцина знаят, че чаровната хубавица е имала любовни отношения с Димитър Бербатов преди повече от 10 години, но понеже и двамата не говорели за личните си истории, това се оказало интересно разкритие.

Деси Банова разказва, че Бербатов, освен популярен и много успешен футболист, е и много човечен и свестен като личност, пишат и от изданието "INEWS". Към днешна дата и Деси Банова, и Митко Бербатов имат семейства и деца, а споменът за тяхното запознанство е като детска игра. Амбициозната красавица разказва, че винаги е знаела, че ще бъде популярно лице и от дете е искала да е известен човек.

[caption id="attachment_324785" align="aligncenter" width="296"]Деси Банова разкри личния си живот Деси Банова разкри личния си живот[/caption]

Самата Деси Банова днес живее с Ивайло Граховски, от когото има щерка с името Йоана, припомня Kliuki.bg. Въпреки че Деси Банова има свои магазин за булчински дрехи и освен това е била лице на списание "Булка", чаровната блондинка в реалния живот никога не е била булка, тъй като тя и мъжът, с когото живее, нямат официално брак, но имат годежни пръстени. Бракът за тях не е важен, нужно е разбирателство, доверие и подкрепа в един съвместен живот.