Завръщат се двама от най-добрите водещи на ТВ7

Завръщат се двама от най-добрите водещи на ТВ7
5 (100%) 2 votes

Карбовски и Емил Кошлуков се завръщат в ТВ7

Това ще са и единствените външни продукции, които новото ръководство на телевизията, която се оказа с много проблеми за решаване, избра да продължи да излъчва.

По план дори Мартин Карбовски нямаше да излиза в летен отпуск, но поради големите скандали около банката КТБ, собствениците й и отношенията с ТВ7, на практика редица телевизионни програми бяха спрени за известно време. Сега обаче  от есента Карбовски и Кошлуков, които се оказаха едни от тези с най-висок рейтинг, отново ще могат да бъдат гледани от зрителите, пишат и от изданието „Всеки ден“.

Завръщат се двама от най-добрите водещи на ТВ7

Завръщат се двама от най-добрите водещи на ТВ7

За зрителския интерес вече през уикенда Карбовски и екипът му ще се конкурират с имена като Сашо Диков по Нова ТВ и Светослав Иванов и неговото предаване по Би Ти Ви, което набира все повече скорост и постоянно изненадва с интересни теми и коментари. А продукцията на Емил Кошлуков със заглавие „Факторът Кошлуков“ ше се излъчва и през двата почивни дни – събота и неделя от девет часа.

Проблемите около ТВ7 все още не са решени, но тези предавания се очаква да покачат рейтинга на телевизията и да накарат повече зрители пред малкия екран да изберат компрометиралата се, според мнозина, телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар