Истинска наглост от страна на Цветелина Грахич! След като сдъвка и изплю Годжи, сега даже вече открито му се подиграва с надменността си!

Наглостта на днешното поколение се видя ясно при Цветелина Грахич. Певицата се подигра тотално с по-възрастния Годжи, като го накара да й достави единствено физически чувства, след което го заряза. Тя даже не му бе казала, че е сгодена, заради което музикантът на "Ку-ку бенд" си помисли, че може да има връзка с младата босненска певица. Уви, истината лъсна веднага след прибирането в България от САЩ.

[caption id="attachment_324831" align="alignright" width="300"]Цветелина Грахич унизи Годжи и не й пука дори Цветелина Грахич унизи Годжи и не й пука дори[/caption]

Освен че Годжи остана силно наранен, Цветелина Грахич го довърши с небрежното си отношение към него. В момента тя даже не му говорила, разкриват хора от екипа на "Шоуто на Слави". Годжи е професионалист и е готов да общува с Грахич, независимо от проблемите помежду им, тъй като работата за музиканта е на първо място. За Цвети обаче не стояли нещата така. Когато имало нещо, свързано с работата, което трябва да се обсъди, тя се обръщала към останалите членове на "Ку-ку бенд", тъй като се чувствала може би някак виновна пред Георги Милчев и избягвала даже да го поглежда, научи Kliuki.bg.

Младата Цветелина Грахич показва съвсем ясно, че не й пука за Годжи. Вместо да му се извини за всичко, тя не го поглежда дори.