След като вече има две момченца-близнаци, сега Рики Мартин вече се готви за момиченце!

Латино певецът, който помним с хита "Livin' La Vida Loca", преди години стана популярен с това, че беше една от първите знаменитости, която публично оповести, че ще става баща чрез сурогатна майка.

Все пак Рики Мартин не крие, че харесва мъже, затова сурогатната майка е единственият начин той да има свои родни деца. През 2008 година на бял свят се появяват неговите двама сина - Матео и Валентино. Братчетата са вече на шест, а Рики се чувства готов и очевидно иска много и момиченце, но тепърва му предстои сериозен избор на сурогатната майка на следващото му дете, пишат и от изданието "Актуално".

[caption id="attachment_324842" align="aligncenter" width="225"]Дъщеричка за Рики Мартин Дъщеричка за Рики Мартин[/caption]

Колкото и деликатна да е темата за сурогатното майчинство, което все още не е позволено в редица държави по света, нужно е да се каже, че в много случаи това се оказва единственият начин някои хора да станат родители. Освен Рики Мартин, подобна история има и друг известен изпълнител, този път от руската музикална сцена - Филип Киркоров, който вече също е баща, припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_324843" align="aligncenter" width="212"]Рики Мартин със своите синове Рики Мартин със своите синове[/caption]

Очакваме скоро новината за това, че близнаците на Рики Мартин си имат по-малка сестра, успех на звездното семейство.