Цветан Недялков и Годжи онемяха от изненадата на Слави Трифонов!

Цветан Недялков и Годжи онемяха от изненадата на Слави Трифонов!
5 (100%) 5 votes

Музикантите са тотално ошашавени от това, което направи Слави Трифонов!

Слави Трифонов успя да хвърли в шах приятелите и колегите си Цветан Недялков и Георги Милчев – Годжи с невероятното решение, което взе. Дългия реши да изненада аверите си и им подари уникални, специално изработени китари за колосалната цена от 15 000 евро.

Цветан Недялков и Годжи не могли да повярват на видяното, а когато хванали чудните инструменти в ръце, направо се разтреперили от вълнението. Слави Трифонов искал да зарадва най-добрите си китаристи от Ку-ку бенд, а и да им вдигне самочувствието още повече, когато свирят с перфектните си китари по време на шоуто „Гласът на България“.

Слави Трифонов

Подаръкът на Слави Трифонов смая Годжи и Цецо Недялков

Цветан Недялков и Годжи ще акомпанират на младите дарования в музиката с инструменти, за каквито дори много световни изпълнители не са мечтали. Слави Трифонов подарил на Цветан Недялков китара с марката „Фендер“, която е изкуствено състарена и струва 7000 евро. На такава китара са свирили Джими Хендрикс и Ерик Клептън, а Цецо Недялков е меко казано очарован.

Китарата на Годжи пък струва рекордните 8000 евро и е от култовата марка „Марло“, която е първенец в производството на музикални инструменти от най-висок клас. Марката изработва само по 100 такива китари годишно, а на инструмента на Годжи свири и уникалният басист на Фил Колинс.

„Китарата на Годжи е сътворена от 3 вида дърво като в нея има топола, орех и розов палисандър. Годжи има 9 китари, а Цветан Недялков има цели 20, но и двамата направо онемяха като видяха подаръка на Слави Трифонов“, разказват хора от екипа на „Шоуто на Слави“.

Най-доволен от всички тях бил Слави Трифонов, който винаги обичал да изненадва служителите и колегите си, и да вижда усмихнатите им лица след това. „Голям мъж е Слави Трифонов!“, хвалят го всички от екипа му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Цветан Недялков и Годжи онемяха от изненадата на Слави Трифонов!”

  1. Lozi Vlaikova

    сеп. 07. 2014

    EII HORA NAPRAVETE NE6TO DA GLEDAME BTV I V 4UJBINA ! LIPSVAT NI TEZI PREDAVANIQ

Добавете коментар