Музикантите са тотално ошашавени от това, което направи Слави Трифонов!

Слави Трифонов успя да хвърли в шах приятелите и колегите си Цветан Недялков и Георги Милчев - Годжи с невероятното решение, което взе. Дългия реши да изненада аверите си и им подари уникални, специално изработени китари за колосалната цена от 15 000 евро.

Цветан Недялков и Годжи не могли да повярват на видяното, а когато хванали чудните инструменти в ръце, направо се разтреперили от вълнението. Слави Трифонов искал да зарадва най-добрите си китаристи от Ку-ку бенд, а и да им вдигне самочувствието още повече, когато свирят с перфектните си китари по време на шоуто "Гласът на България".

[caption id="attachment_324870" align="alignright" width="273"]Слави Трифонов Подаръкът на Слави Трифонов смая Годжи и Цецо Недялков[/caption]

Цветан Недялков и Годжи ще акомпанират на младите дарования в музиката с инструменти, за каквито дори много световни изпълнители не са мечтали. Слави Трифонов подарил на Цветан Недялков китара с марката "Фендер", която е изкуствено състарена и струва 7000 евро. На такава китара са свирили Джими Хендрикс и Ерик Клептън, а Цецо Недялков е меко казано очарован.

Китарата на Годжи пък струва рекордните 8000 евро и е от култовата марка "Марло", която е първенец в производството на музикални инструменти от най-висок клас. Марката изработва само по 100 такива китари годишно, а на инструмента на Годжи свири и уникалният басист на Фил Колинс.

"Китарата на Годжи е сътворена от 3 вида дърво като в нея има топола, орех и розов палисандър. Годжи има 9 китари, а Цветан Недялков има цели 20, но и двамата направо онемяха като видяха подаръка на Слави Трифонов", разказват хора от екипа на "Шоуто на Слави".

Най-доволен от всички тях бил Слави Трифонов, който винаги обичал да изненадва служителите и колегите си, и да вижда усмихнатите им лица след това. "Голям мъж е Слави Трифонов!", хвалят го всички от екипа му.