Мария Илиева в защита на своя хит

1

Мария Илиева защитава „Видимо доволни“, който определено стана песен на сезон 2014!

Въпреки всички противоречиви мнения относно съдържанието, посланията и цялостната визия на клипа към песента, факт е, че това е една от най-слушаните, сваляни и споделяни в интернет пространството песни през изтичащата вече година. Разбира се, „Видимо доволни“ раздели много хора на две коренно противоположни гледни точки – от страхотна песен до невероятно нецензурирано изпълнение.

Пред „24 часа“ изпълнителката и доказан професионалист Мария Илиева сподели, че за нея всички тези коментари са започнали, защото именно парчето се гледа и слуша много. Ако не беше се наложило толкова бързо, никой нямаше да се надигне срещу него, смята тя, пишат и от изданието „iNEWS“.

Мария Илиева защитава хита си
Мария Илиева защитава хита си

Криско и Мария са сред популярните ни изпълнители, те имат свободата вече да експериментират много със своята музика. А относно въпросите за възпитанието на подрастващите, ако у дома или на училище някой не си е свършил работата, тогава е възможно едно дете да получи възпитание точно от телевизията, улицата или интернет. Но ако родителите са изяснили преди това кое е реално и кое е само за забава, то би било по-лесно на детето да прецени и то правилно кое е възпитателно. Подобно е и мнението на самата Мария Илиева.

Все пак важни са посланията в едно изкуство. Всеки сам намира в тази песен своите послания, къде по-дълбоки, къде по-лековати и спорни относно моралните ценности.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
 1. 100x100 казва

  Удари дъното!
  КОГАТО ИМАШ ДЕЦА ДА ГИ ВЪЗПИТАВАШ,ЩЕ ВИДИШ КАТО ТИ СЕ ЗАДРУСА И ЗАЧЕКНЕ,И КАТО ТИ ПРОДАДЕ ВСИЧКО ЗА ДА СИ КУПУВС ДРОГС!
  ПЛЮС ТОВА,МУЗИКАТА Е ПОЧТИ ИЗКОПИРАНА ОТ „мистър бомбастик“
  Траи си Мсрийке,че се изложи.
  Къде си тури прекрасният глас до тоз кифляк?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.