Мария Илиева защитава "Видимо доволни", който определено стана песен на сезон 2014!

Въпреки всички противоречиви мнения относно съдържанието, посланията и цялостната визия на клипа към песента, факт е, че това е една от най-слушаните, сваляни и споделяни в интернет пространството песни през изтичащата вече година. Разбира се, "Видимо доволни" раздели много хора на две коренно противоположни гледни точки - от страхотна песен до невероятно нецензурирано изпълнение.

Пред "24 часа" изпълнителката и доказан професионалист Мария Илиева сподели, че за нея всички тези коментари са започнали, защото именно парчето се гледа и слуша много. Ако не беше се наложило толкова бързо, никой нямаше да се надигне срещу него, смята тя, пишат и от изданието "iNEWS".

[caption id="attachment_324882" align="alignright" width="300"]Мария Илиева защитава хита си Мария Илиева защитава хита си[/caption]

Криско и Мария са сред популярните ни изпълнители, те имат свободата вече да експериментират много със своята музика. А относно въпросите за възпитанието на подрастващите, ако у дома или на училище някой не си е свършил работата, тогава е възможно едно дете да получи възпитание точно от телевизията, улицата или интернет. Но ако родителите са изяснили преди това кое е реално и кое е само за забава, то би било по-лесно на детето да прецени и то правилно кое е възпитателно. Подобно е и мнението на самата Мария Илиева.

Все пак важни са посланията в едно изкуство. Всеки сам намира в тази песен своите послания, къде по-дълбоки, къде по-лековати и спорни относно моралните ценности.