Дебора Иванова направи изненадващо разкритие на визията си!

Считаната за най-красива певица на компанията "Ара мюзик" Дебора направи жест към своите фенове и реши да им се разкрие публично. Тя публикува в профила си в мрежата снимка, на която е без грим. Над нея фолк дивата пише:

"Ето ви истинската Дебора! Без грим, преструвки... Аз съм това, което съм. Никога не съм се правила на звезда. Аз съм просто един нормален човек като всички вас... Хубава за някои, грозна за други, няма значение. Това съм аз!!! И един съвет - не съдете и не обиждайте хора, които не познавате лично и не знаете какво се случва в душата им. Хубав ден!"

Думите на Дебора явно са продиктувани от някои коментари, които получава във Фейсбук. Те откровено я обиждат по отношение на характера й, тъй като мнозина я считат за материална жена, която гони само парите. Певицата опитва да се разграничи от този стереотип, но така и не успява.

На пръв поглед това, което прави впечатление, е, че без грим Дебора изглежда значително по-възрастна. Явно е вярно, че гримът изтощава лицето и го състарява.

Вижте сравнението между двете Дебори, което Kliuki.bg изготви за вас, и преценете коя ви допада повече!

[caption id="attachment_324896" align="aligncenter" width="575"]Коя Дебора е по-привлекателна? Коя Дебора е по-привлекателна?[/caption]